Skip to content

Marileen van Horne

Sociale studies, kwantitatief, kwalitatief

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Marileen van Horne

Marileen van Horne

Marileen heeft een bachelor en een dubbele master in Sociologie behaald, gericht op beleid, sociaal-maatschappelijke problemen, kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Daarnaast doet ze een PhD aan de University of the Western Cape in Kaapstad, gericht op familierelaties en vroege ontwikkeling van kinderen, en een hbo bachelor kind- en jeugdpsychologie.

Voor alles binnen Sociale Wetenschappen en onderzoek ben je bij Marileen dus aan het juiste adres! Ze kan helpen bij methodologie, SPSS, surveys, kwalitatief onderzoek (o.a. interviews) en de analyse hiervan. Ze kan je ook bijstaan bij een systematische review. Begeleiding van studenten met (faal)angst en uitloop van de studietijd kan ze ook bieden, met name het stukje motivatie, planning (kleine stapjes vooruit) en een luisterend oor. Ze heeft zelf ook last (gehad) van perfectionisme en het imposter syndroom, dus hier kan Marileen je als ervaringsdeskundige als geen ander in bijstaan!

Marileen heeft ervaring met het begeleiden van hbo en wo studenten, en haar expertise komt vanuit haar werk maar ook eigen ervaringen in de academische wereld.

Neem contact op met Marileen…

×