Skip to content

Judith Polman

Toerisme, Facility, Onderwijs en Allround

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Judith Polman

Judith is afstudeerbegeleider en examinator binnen verschillende hbo –opleidingen. Ze kan met jou meedenken op de inhoud, onderzoeksmethode, analyses etc. Judith heeft een wetenschappelijke achtergrond als onderwijskundige, ze onderzoekt hierbij leermotivatie en kan je ook helpen promoveren. Leermotivatie is haar inziens een essentieel en boeiend deel binnen iedere vorm van onderwijs. Om die reden ligt hier ook een sterke kracht van Judith tijdens haar begeleiding van studenten die afstuderen. Judith heeft expertise opgebouwd in het begeleiden van studenten met special educational needs, zoals studenten met faalangst, motivatieproblematiek, scriptiestress, psychische problemen, psychosociale problematiek, dyslexie of met een autismespectrumstoornis (ASS). Judith heeft gewerkt in een expertiseteam van afstudeerbegeleiders  gericht op herkansings-trajecten. Door haar achtergrond als onderwijskundige was zij in staat de begeleiding van dit expertiseteam in een curriculum te borgen.

Judith begeleidt studenten van uiteenlopende opleidingen. Dit betreft met name opleidingen waarbij toegepast sociaal onderzoek uitgevoerd wordt. Vaak gericht op een adviesrapportage, afstudeerdossier of een content creatie (ontwerpgericht onderzoek). Dit betreft opleidingen zoals (met name hbo en associate degree): Media & Entertainment Management, Facility Management, Facilitaire Eventmanagement, Leisure & Events Management, Facilitair Eventmanagement, Communicatie, Onderwijsmanagement, Tourism Management, Leraar basisonderwijs/ Pabo, Onderwijsassistent, Pedagogisch professional, Pedagogiek, International Music Management, Social Work, Master Educational Leadership, Lerarenopleiding, Master Leren en Innoveren, Master Pedagogiek en gerelateerde business opleidingen. Daarnaast begeleidt Judith studenten van hbo- en wo opleidingen binnen de gedragswetenschappen zoals Onderwijskunde, Fysiotherapie, Onderwijswetenschappen, Pedagogische wetenschappen en Psychologie.

Judith heeft ervaring met zowel kwalitatief onderzoek als kwantitatief onderzoek. Dit betreft zowel de uitvoeren en de analyses hiervan als het begeleiden van studenten met deze uitvoering en analyses. Daarnaast is ze bekend met de TEA structuur: theoretisch empirisch analytisch. Judith begeleidt studenten vanuit het westen, het midden én het oosten van Nederland, en biedt tevens online begeleiding aan.

Kenmerkend voor de begeleiding die Judith biedt is vooral haar enthousiaste en persoonlijke benadering en de resultaatgerichte scherpe aanpak die gestructureerd is zowel wat betreft de inhoud van de scriptie als de planning met de studenten.

Je kunt bij Judith terecht voor scriptiebegeleiding in Zutphen en online.

Neem contact op met Judith…

×