Skip to content

Jelle Bonthuis

Biomedische, medische en gerelateerde studies

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Jelle Bonthuis

Jelle Bonthuis

Jelle Bonthuis heeft een Master biomedische wetenschappen afgerond (Maastricht University) en heeft gedurende die periode meegedaan aan een Joint Double Degree. Hierdoor had hij de mogelijkheid één jaar in Japan onderzoek te doen en heeft daar een tweede Master medische wetenschappen afgerond (Tohoku University).  

Ik vind het erg leuk om studenten te helpen beter te begrijpen wat zij moeten doen. Ik geef naast scriptiebegeleiding ook lezingen op Universiteit Maastricht. Ik heb al meerdere hbo, Bachelor en Master studenten geholpen met hun scripties en artikelen.

Daarnaast houd ik me bezig met Mandarijn (Chinees), programmeren in Python, metabolisme modelleren in Matlab en het schrijven van non-fictie (biologie) boeken. Naast deze onderwerpen en mijn eigen (medische en biomedische wetenschappen) studiegebied, kan ik ook begeleiden in andere richtingen zoals economie, psychologie en natuurkunde.

Ik ben bekend met zowel onderzoekscripties en literatuurscripties en zal je helpen een goed gestructureerd verhaal op te zetten, met sterke argumenten, en de juiste focus op de hoofdonderwerpen. Taalkundig ben ik vooral sterk in het Engels, maar als je je scriptie in het Nederlands schrijft zal ik natuurlijk ook daar op de taal en grammatica letten! Ook help ik je met statistiek, zowel in de praktijk (wat moet er gedaan worden?) als op theoretisch niveau (waarom moet dit gedaan worden?). Ik ben bekend met de statistiekprogramma’s R, Python en Matlab.

Neem contact op met Jelle…

×