Skip to content

Henk van den Berg

Accountancy, Finance en economie/ business studies

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Henk van den Berg

Henk zijn academische achtergrond ligt in de accountancy (BSc en MSc) en hij is gepromoveerd (aan Nyenrode Business Universiteit) in de gedragseconomie waar hij een specifiek gebied van de internationale economie heeft proberen te verklaren met behulp van psychologische theorieën.

Daarnaast heeft hij al meer dan 100 studenten begeleid bij het schrijven van hun scriptie en bij zeker zoveel studenten heeft hij als examinator opgetreden tijdens de scriptieverdediging. Daarnaast is Henk als associate professor betrokken bij een kenniscentrum aan een hogeschool. Je kunt dus wel zeggen dat hij het onderzoeks – en scriptieproces vanuit al zijn facetten kent.

De onderwerpen die hij begeleid liggen veelal op het gebied van bedrijfseconomie, internationale economie, marketing, logistiek/supply chain management en accountancy. Daarnaast is hij hoofddocent in diverse vakken die met bedrijfseconomie en onderzoeksmethodologie te maken hebben. Denk voor die laatste aan het schrijven van probleemstellingen, onderzoeksvoorstellen, academisch schrijven en kwalitatieve en kwantitatieve (SPSS) data analyse.

Voor scriptiebegeleiding kun je bij Henk terecht voor scripties in het Nederlands en in het Engels. Verder kan hij je goed helpen bij het academisch schrijven, structuur geven aan je teksten, opbouwen van de onderzoeksmethoden en bij het krijgen van overzicht over je werk. Zijn manier van begeleiden / helpen is concreet, positief en doelgericht. Onderzoek doen is verschrikkelijk leuk, maar we doen het wel met een reden; afstuderen.

Neem contact op met Henk…

×