Henk van den Berg

foto Henk van den Berg

Henk zijn academische achtergrond ligt in de accountancy (BSc en MSc) en hij is gepromoveerd (aan Nyenrode Business Universiteit) in de gedragseconomie waar hij een specifiek gebied van de internationale economie heeft proberen te verklaren met behulp van psychologische theorieën.

Daarnaast heeft hij al meer dan 100 studenten begeleid bij het schrijven van hun scriptie en bij zeker zoveel studenten heeft hij als examinator opgetreden tijdens de scriptieverdediging. Daarnaast is Henk als associate professor betrokken bij een kenniscentrum aan een hogeschool. Je kunt dus wel zeggen dat hij het onderzoeks – en scriptieproces vanuit al zijn facetten kent.

De onderwerpen die hij begeleid liggen veelal op het gebied van bedrijfseconomie, internationale economie, marketing, logistiek/supply chain management en accountancy. Daarnaast is hij hoofddocent in diverse vakken die met bedrijfseconomie en onderzoeksmethodologie te maken hebben. Denk voor die laatste aan het schrijven van probleemstellingen, onderzoeksvoorstellen, academisch schrijven en kwalitatieve en kwantitatieve (SPSS) data analyse.

Voor scriptiebegeleiding kun je bij Henk terecht voor scripties in het Nederlands en in het Engels. Verder kan hij je goed helpen bij het academisch schrijven, structuur geven aan je teksten, opbouwen van de onderzoeksmethoden en bij het krijgen van overzicht over je werk. Zijn manier van begeleiden / helpen is concreet, positief en doelgericht. Onderzoek doen is verschrikkelijk leuk, maar we doen het wel met een reden; afstuderen.

Neem contact op met Henk…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.