Suzanne Pelgrim

Suzanne heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het succesvol begeleiden van studenten op zowel hbo, Bachelor als ook Masterniveau. Ze is afgestudeerd op het gebied van de sociale psychologie en nu bezig met haar PhD in Orthopedagogiek. Ze is docent op een Universiteit, waar ze o.a. academische schrijfvaardigheid verzorgt. Suzanne is goed in het helpen van de rode draad terug te vinden. Ze is analytisch en ‘to the point’, ze kan helpen bij zowel de opzet, theoretisch kader, onderzoek, analyse en resultaten weer terugkoppelen naar de theorie en praktijk.

Door haar ervaring met het begeleiden van studenten, maar ook haar eigen ervaring met het schrijven van haar PhD en artikelen, weet ze waar de knelpunten liggen bij het schrijven. Ze helpt studenten graag door de bomen het bos weer te zien en door structuur in alle informatie aan te brengen.

 

Neem contact op met Suzanne…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.