Skip to content

Studiecoach

Studiecoach in Amsterdam nodig?

Scriptietips Alle onderwerpen

Kies voor flexibele studiecoaching van Topscriptie!

Studiecoach nodig in Amsterdam en omstreken? Met een studiecoach van Topscriptie wordt studeren weer leuk en een stuk gemakkelijker. Onze aanpak? Persoonlijk, flexibel en resultaatgericht. Want jij verdient gewoon maximale, stressvrije resultaten. En een prachtig diploma!

Studiecoaching: wat houdt dat in?

Studiecoaching betekent dat je leert om slimmer en effectiever te studeren. Met behulp van een studiecoach kun je je opleiding met (veel) betere resultaten of sneller afronden. Kiezen voor een ervaren studiecoach op hbo of wo niveau van Topscriptie betekent minder stress en meer rust. Je kunt weer genieten van je werk en privéleven, zonder schuldgevoel. Een leuk studentenleven hoeft écht niet ten koste te gaan van je studie! En goede studieresultaten hoeven jouw rust en een gezellig, actief studentenleven niet in de weg te staan. Hoe dan? Met behulp van de tips en strategieën van jouw eigen Topscriptie studiecoach in Amsterdam! Met studiecoaching behaal je echt betere resultaten, zonder meer tijd in je studie te hoeven steken.  

Studiecoach in Amsterdam nodig?

Studiecoach Amsterdam. Snel professionele begeleiding

Onze professionele studiecoaches in Amsterdam en omstreken zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden zoals marketing, economie, sociale studies, juridische of financiële zaken, HR, psychologie en nog veel meer. Naast studiebegeleiding in Amsterdam bieden we nu ook een studiecoach in Delft. Jouw Topscriptie studiecoach in Amsterdam helpt je je academische, juridische en andere studievaardigheden flink te verbeteren. Samen met jouw coach stel je een begeleidingsplan op dat precies aansluit op jouw niveau en wat jij nodig hebt om je studie met succes te vervolgen of af te ronden. De studiehulp is meestal een combinatie van op locatie als ook online studiehulp via Zoom, Teams etc. Reken maar op intensieve begeleiding, veel persoonlijke aandacht, maximale resultaten en… een stressvrije glimlach op je gezicht!

Studiestress? Direct hulp van jouw eigen studiecoach!

Overzicht. Structuur. Motivatie. Zelfvertrouwen. Jij als student kunt niet zonder, als je je studie met succes wilt afronden. Als je overzicht hebt, kun je structuur aanbrengen in je studie en een goede planning maken. Plannen geeft rust. Maar… hoe krijg je overzicht wanneer je geen motivatie hebt of je écht niet kunt concentreren? Veel studenten hebben last van tentamenstressperfectionisme, uitstelgedrag, faalangst of andere problemen waardoor ze vastlopen in hun studie. Een veelvoorkomende klacht van studenten is ook dat er vanuit de onderwijsinstelling te weinig feedback gegeven wordt. Je bent niet alleen. Ook de slimste studenten lopen tegen problemen aan! Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Waarom zou je?

 

Studiecoach. Je hoeft het écht niet alleen te doen

In de afgelopen tien jaar maakten duizenden studenten al gebruik van de studiecoaching van Topscriptie. Logisch, want het werkt. Waarom zou je niet jouw kansen op succes maximaliseren? Als je de weg naar een bestemming niet weet, dan schakel je een navigatiesysteem in (of een lokale inwoner). Als je je studie lastig vindt, dan schakel je een studiecoach in. Topscriptie heeft de hulptroepen al voor je klaarstaan! Wij hebben verschillende studiecoaches voor je beschikbaar, gespecialiseerd in allerlei disciplines. Gewoon bij jou in de buurt, in Amsterdam en omstreken (we bieden o.a. ook studiehulp in Utrecht en studiehulp in Nijmegen). Of via Zoom, Teams, Whatsapp, e-mail of telefoon. Wees je eigen beste vriend en gun jezelf de beste resultaten!

Studiecoaching op maat: begeleiding die precies bij jou past


Een studiecoach van Topscriptie biedt professionele, individuele begeleiding op maat. In jouw regio (Amsterdam), maar ook in andere steden, of gewoon online. Op welk vlak heb jij hulp, tips en ondersteuning nodig? Je krijgt je eigen studiecoach in Amsterdam toegewezen, die barst van de kennis en ervaring op juist dát gebied. Ben je snel afgeleid tijdens het studeren? Kun je maar niet onthouden wat je geleerd hebt? Lukt het niet een goede planning te maken? Heb je geen idee hoe je je onderzoek of portfolio kunt opbouwen? Wij helpen je graag!

Jouw Topscriptie studiecoach helpt je bijvoorbeeld met:

planning

timemanagement

studievaardigheden

motivatie

concentratie

balans studie/werk/privé

(academisch) schrijven

jouw onderzoek

jouw scriptie

jouw essay, portfolioreflectieverslag of andere verslagen

presenteren

tentamens maken


Maar een studiecoach van Topscriptie kan nog veel meer voor je betekenen. Onze studiecoaches kunnen je ook helpen met begeleiding als het gaat om specifieke barricades die tussen jou en een succesvolle studie in kunnen staan.

Studiecoach in Amsterdam? Onze studiecoaches bieden méér.

Worstel je met specifieke zaken rondom je studie? Ook dan biedt een studiecoach van Topscriptie uitkomst. Misschien staat dyslexie je in de weg, heb je last van faalangst of kun je geen balans vinden tussen je studie en je werk- of privéleven. Durf je eigenlijk geen presentatie te geven? Klap je door de spanning volledig dicht bij een tentamen? Kun je hoofdzaken en bijzaken niet van elkaar onderscheiden? Wij hebben professionals in huis met heel veel kennis en ervaring in diverse vakgebieden, maar ook experts op het gebied van elk studieobstakel dat je maar bedenken kunt.

Jouw Topscriptie studiecoach helpt je ook als je te maken hebt met:

  • perfectionisme
  • faalangst
  • uitstelgedrag
  • black-out
  • dyslexie
  • AD(H)D
  • autisme
  • chronische ziekten
  • psychische beperkingen
  • andere studieobstakels
Hulp voor NCOI studenten

Een flexibele studiecoach, waar en wanneer het jou uitkomt!

Wij hebben diverse studiecoaches beschikbaar voor studenten in de regio Amsterdam, maar ook elders in het land. Onze professionele studiecoaches zijn wetenschappelijk geschoold en hebben al vele duizenden studenten in Nederland met succes gecoacht tijdens hun studie. Je kunt kiezen voor een volledige studiecoaching, of voor begeleiding bij een specifiek onderdeel van je studie. De flexibele studiecoaches van Topscriptie geven zelfs studiecoaching in de avonduren of in het weekend, als dat nodig is in verband met je werk. Je kunt daarbij begeleid worden in het Nederlands of in het Engels. Dit kan op locatie, of gewoon via Zoom/ Teams/ Skype, Whatsapp, e-mail of telefoon. Jouw Topscriptie studiecoach in Amsterdam wil je graag helpen en stelt zich daarbij flexibel op. Je hoéft het niet alleen te doen. Jouw persoonlijke Topscriptie studiecoach staat naast je!

Snel studiecoaching nodig? De beste studiecoach vind je bij Topscriptie!

Heb jij als student in Amsterdam dringend (of minder dringend) persoonlijke studiecoaching nodig? Gelukkig is een professionele studiecoach van Topscriptie heel betaalbaar én snel beschikbaar! Samen met je studiecoach creëer je al snel overzicht, structuur, een haalbare planning, verbeterde studievaardigheden, meer zelfvertrouwen, de juiste mindset… en nog veel meer. Bel of mail ons gerust! We zitten voor je klaar.

×