Scriptiebegeleiding Tarieven

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 5.110 studenten succesvol geholpen

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593

Individuele scriptiebegeleiding zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar jouw scriptieproces wordt hiermee ook leerzamer en leuker. De begeleiding is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Omdat wij werken met een heel team aan scriptiebegeleiders met allen een andere expertise (minstens 1 mastertitel en bij voorkeur gepromoveerd met uitgebreide werk- en onderzoekservaring), is er altijd een persoonlijke scriptiebegeleider met expertise in jouw vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om een tweede begeleider in te zetten indien nodig, bijvoorbeeld bij specifieke hulp met SPSS of als tweede kritische lezer om cum laude af te studeren. Onze professionele scriptiebegeleiding is gericht op voltijds-, deeltijd- en werkende studenten en promovendi van verschillende opleidingsinstituten in Nederland.

Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Zo kun je tegen een schappelijke prijs sneller afstuderen en je scriptie succesvol afronden. Vooraf koop je het aantal uren in via onze beveiligde Topscriptie Community (je kunt hier betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en SOFORT banking). Voor meer uitleg over de Topscriptie Community, klik hier. Het uurtarief gaat in stappen omlaag naarmate je meer uren inkoopt.

Losse uren:

Uiteraard kun je ook losse uren aanschaffen.

Een los locatie uur bedraagt 79 euro.

Een los online uur bedraagt 69 euro.

* Alle bovenstaande tarieven zijn nettoprijzen in euro’s en wij zijn voor scriptiebegeleiding vrijgesteld van BTW. Per transactie betaal je 3,99 euro transactiekosten.

Scriptiecheck, workshops en scriptiedagen

Je kunt bij ons terecht voor een scriptiecheck/ second opinion. Je kunt je scriptie geheel vrijblijvend naar ons mailen voor meer informatie.

Tevens is er de mogelijkheid om de workshop ”Kickstart je scriptie’‘ te volgen voor 49,95 euro. Daarnaast bieden we de 1-op-1 cursus (Engelstalig of Nederlandstalig) academisch (wetenschappelijk) schrijven aan.

Kosten voor scriptiebegeleiding verdienen zich terug

Ook al zijn onze tarieven scherp en vriendelijk voor de vaak wat krappe studentenportemonnee, scriptiebegeleiding blijft toch altijd een investering. Gelukkig betalen de kosten voor scriptiebegeleiding zich altijd weer terug. Door sneller af te studeren bespaar je studiekosten, collegegeld en een hoop onnodige stress en zorgen. Tevens is het een goede investering in jezelf, met persoonlijke scriptiebegeleiding ontwikkel je diverse vaardigheden die belangrijk zijn tijdens je loopbaan. Je kunt bovendien eerder de arbeidsmarkt betreden en met een mooi cijfer voor je scriptie (en op je CV) spring je er natuurlijk mooi tussenuit!

Afhankelijk van je situatie kunnen de kosten die je maakt fiscaal aftrekbaar zijn als studiekosten en bovendien betaal je geen BTW bij de scriptiebegeleiding!

Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Groningen, Breda/ Tilburg of Amsterdam. Het is ook mogelijk om af te spreken (soms tegen extra vergoeding) op een zelfgekozen locatie, het werk of op de Universiteit/ Hogeschool. Topscriptie is een professioneel begeleidingsbureau en wordt erkend door de Nationale Onderwijsgids en met 5 sterren awards door de onafhankelijke reviewsite Allebedrijvenin.

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.