Skip to content

Tarieven

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Een scriptiebegeleider en studiebegeleider van Topscriptie heeft naast een academische opleiding en enthousiasme ook een ruime hoeveelheid vakkennis. Jouw eigen scriptiebegeleider kan je helpen bij alle problemen waar je tegenaan loopt bij het schrijven van een scriptie. Onze begeleiding richt zich op voltijd-, duale- en werkende studenten. Om zeker te zijn van effectieve scriptiebegeleiding, koppelen wij je aan de scriptiebegeleider (of studiecoach) die het beste bij jou en het onderwerp van je scriptie of (afstudeer)opdracht past. We hebben voor ieder vakgebied een scriptiebegeleider beschikbaar, waarbij we een onderscheid maken tussen hbo en wo.

In een vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen welke begeleider en welk pakket het beste bij jou past!

Wil je graag weten welk pakket het beste bij jou past en wat je kunt verwachten?

Scriptie voordeelpakketten

Voor veel studenten is een voordeelpakket de beste keuze. De uren kun je bij alle onderdelen van je studie/ scriptie inzetten, jouw begeleider houdt alle tijden (in minuten) netjes bij in onze online community.

Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Zo kun je tegen een schappelijke prijs sneller afstuderen en je scriptie succesvol afronden. Vooraf koop je een voordeelpakket of losse uren in via onze beveiligde Topscriptie Community (je kunt hier betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact en SOFORT banking). Voor meer uitleg over de Topscriptie Community, klik hier. Je ontvangt een korting op het uurtarief wanneer je meer uren nodig hebt, we hebben pakketten van 5, 10 en 20 uren.

Tarieven voor:

Online

Op locatie

 • Online voordeelpakket 5 uren
  69,- p/u
  • 5 uren
  • Online hulp
  Online voordeelpakket 10 uren
  65,- p/u
  • 10 uren
  • Online hulp
  Meest gekozen
  Online voordeelpakket 20 uren
  59,- p/u
  • 20 uren
  • Online hulp
 • Locatie voordeelpakket 5 uren
  79,- p/u
  • 5 uren
  • Locatie hulp
  Locatie voordeelpakket 10 uren
  75,- p/u
  • 10 uren
  • Locatie hulp
  Meest gekozen
  Locatie voordeelpakket 20 uren
  69,- p/u
  • 20 uren
  • Locatie hulp

Losse uren:

Uiteraard kun je ook losse uren aanschaffen.

Een los locatie uur bedraagt 85 euro.

Een los online uur bedraagt 75 euro.

* Alle bovenstaande tarieven zijn nettoprijzen in euro’s en wij zijn voor scriptiebegeleiding vrijgesteld van BTW. Per transactie betaal je 3,99 euro transactiekosten.

Hulp bij opdrachten of een scriptiecheck

Je kunt bij ons terecht voor een scriptiecheck/ second opinion. Je kunt je scriptie geheel vrijblijvend naar ons mailen voor meer informatie.

Daarnaast bieden we hulp bij academisch (wetenschappelijk) schrijven aan. Je kunt bij ons ook terecht voor hulp bij het schrijven van je portfolioessay, beroepsproduct of andere opdrachten.

Wil je iemand een motivatieboost geven of is er iemand jarig? We bieden ook de Topscriptie cadeaubon aan!

Kosten voor (scriptie)begeleiding verdienen zich terug

Ook al zijn onze tarieven scherp en vriendelijk voor de vaak wat krappe studentenportemonnee, het blijft toch altijd een investering. Gelukkig betalen de kosten zich altijd weer terug. Door sneller af te studeren bespaar je studiekosten, collegegeld en een hoop onnodige stress en zorgen. Tevens is het een goede investering in jezelf, met persoonlijke scriptiehulp ontwikkel je diverse vaardigheden die belangrijk zijn tijdens je loopbaan. Je kunt bovendien eerder de arbeidsmarkt betreden en met een mooi cijfer voor je scriptie (en op je CV) spring je er natuurlijk mooi tussenuit!

Afhankelijk van je situatie kunnen de kosten die je maakt fiscaal aftrekbaar zijn als studiekosten en bovendien betaal je geen BTW op onze scriptiebegeleiding!

We kunnen je online helpen of op locatie in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Groningen, Breda/ Tilburg of Amsterdam. Het is soms mogelijk om af te spreken op een zelfgekozen locatie, het werk of op de Universiteit/ Hogeschool. Topscriptie is een professioneel begeleidingsbureau en wordt erkend door de Nationale Onderwijsgids en met 5 sterren awards door de onafhankelijke reviewsite Allebedrijvenin.

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×