Tarieven scriptiebegeleiding

Individuele scriptiebegeleiding zorgt niet alleen voor een beter resultaat, maar jouw scriptieproces wordt hiermee ook leerzamer en leuker. De begeleiding is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Omdat wij werken met een heel team aan scriptiebegeleiders met allen een andere expertise (minstens 1 mastertitel en bij voorkeur gepromoveerd met uitgebreide werk- en onderzoekservaring), is er altijd een persoonlijke scriptiebegeleider met expertise in jouw vakgebied. Daarnaast is het mogelijk om een tweede begeleider in te zetten indien nodig, bijvoorbeeld bij specifieke hulp met SPSS of als tweede kritische lezer om cum laude af te studeren. Onze professionele scriptiebegeleiding is gericht op voltijd-, deeltijd- en werkende studenten en promovendi van verschillende opleidingsinstituten in Nederland.

Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. Zo kun je tegen een schappelijke prijs sneller afstuderen en je scriptie succesvol afronden. Vooraf koop je het aantal uren in via onze beveiligde Topscriptie Community (je kunt hier betalen met iDEAL, Bitcoins, PayPal, SEPA-overboeking, Bancontact en SOFORT banking). Voor meer uitleg over de Topscriptie Community, klik hier. Het uurtarief gaat in stappen omlaag naarmate je meer uren inkoopt.

 
Online los
€59,- p.u.

1 tot 4 uren

Flexibel en geen abonnement

Skype, telefoon en in het document

Locatie traject
€59,- p.u.

5 of meer uren

Flexibel en geen abonnement

Door heel Nederland

Locatie los
€69,- p.u.

1 tot 4 uren

Flexibel en geen abonnement

Door heel Nederland

 

Corrigeren scriptie

Tevens kun je bij ons terecht voor het corrigeren van een (Nederlandstalige of Engelstalige) scriptie op taal. Je kunt je scriptie naar ons sturen voor een vrijblijvende offerte. Tevens kun je ons mailen voor een offerte voor een inhoudelijke check op jouw scriptie alvorens je deze op school inlevert.

* Alle bovenstaande tarieven zijn nettoprijzen en wij zijn vrijgesteld van BTW. Per transactie betaal je 3,99 euro transactiekosten.

 

Kosten voor scriptiebegeleiding verdienen zich terug

Ook al zijn onze tarieven scherp en vriendelijk voor de vaak wat krappe studentenportemonnee, scriptiebegeleiding blijft toch altijd een investering. Gelukkig betalen de kosten voor scriptiebegeleiding zich altijd weer terug. Door sneller af te studeren bespaar je studiekosten, collegegeld en een hoop onnodige stress en zorgen. Tevens is het een goede investering in jezelf, met persoonlijke scriptiebegeleiding ontwikkel je diverse vaardigheden die belangrijk zijn tijdens je loopbaan. Je kunt bovendien eerder de arbeidsmarkt betreden en met een mooi cijfer voor je scriptie (en op je CV) spring je er natuurlijk mooi tussenuit!

Afhankelijk van je situatie kunnen de kosten die je maakt fiscaal aftrekbaar zijn als studiekosten en bovendien betaal je geen BTW bij de scriptiebegeleiding!

Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Groningen, Breda/ Tilburg of Amsterdam. Het is ook mogelijk om af te spreken (soms tegen extra vergoeding) op een zelfgekozen locatie, het werk of op de Universiteit/ Hogeschool. Topscriptie is een professioneel begeleidingsbureau en wordt erkend door de Nationale Onderwijsgids en met 5 sterren Best of 2015, Best of 2016 Award én Best of 2017 Award door de onafhankelijke reviewsite Allebedrijvenin

beste scriptie hulp

 

Wil jij ook graag goede en professionele scriptiehulp inschakelen of meer informatie over onze diensten?

 

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken…