Skip to content

Studiecoach

Studiecoach Rotterdam

Scriptietips Alle onderwerpen

Studiecoach in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goede studiecoach in Rotterdam en omstreken? Bij Topscriptie begeleiden we al jarenlang (sinds 2011) studenten niet alleen bij hun scriptie, maar juist ook de tijd daarvoor. We leren je om goed te studeren en resultaten te halen, maar geven ook concrete ondersteuning bij het schrijven van bijvoorbeeld een essay of andere verslagen zoals een beroepsproduct of portfolio. Met onze studiecoaching maken we jouw studietijd weer leuk en stressvrij. Onze begeleiding is altijd persoonlijk en op maat, afgestemd op jouw situatie. Je hoeft het niet meer alleen te doen!

De mogelijkheden van studiecoaching

Waar loop jij in je studie tegenaan? Lukt het niet om jezelf gemotiveerd te houden of een goede planning te maken? Heb je moeite om gestructureerd te werken of te onthouden wat je hebt geleerd? Of wil je juist hulp bij je verslagen of portfolio?

Jouw Topscriptie studiecoach kan hulp bieden bij de volgende vaardigheden:

het schrijven van verslagen, essays en meer

(academische) schrijfvaardigheden

studievaardigheden

het maken van een goede planning en het behouden van focus

faalangst, dyslexie, adhd, depressie en onzekerheid

presenteren

tentamenstress

en nog veel meer!

Studiecoach in Amsterdam nodig?

De voordelen van een eigen studiecoach in Rotterdam

Met een persoonlijke studiecoach leer je effectiever te studeren, waardoor je minder stress zal ervaren en er een betere privé- werk balans ontstaat. De voordeel van onze studiecoaching op een rijtje:

Minder uitstelgedrag en meer focus

 Leer je effectiever studeren en minder te stressen

Je krijgt meer motivatie en inzicht

Leer je beter plannen en niet meer uitstellen

Je verbetert diverse studievaardigheden

Je leert plannen en je daaraan houden, minder stress/ onzekerheid

Je studieresultaten zullen verbeteren

Studiecoaching Rotterdam. Snel professionele begeleiding

Studiecoach Rotterdam

Wij geven individuele, professionele studiecoaching voor zowel hbo- als ook wo bachelor en masterstudenten op maat. Dit is mogelijk in jouw regio (Rotterdam), maar we bieden tevens ook online studiehulp aan via Zoom, Teams, Google Meet, Whatsapp, e-mail of telefonisch. We hebben studiecoaches met allen een andere expertise, waaronder rechten, psychologie, economie/ business, accountancy, sociale studies, HRM, gezondheid, technologie, technische bedrijfskunde, filosofie en nog veel meer!

We plannen allereerst een gratis intakegesprek waarin we jouw persoonlijke situatie bespreken en een begeleidingsplan opstellen.

×