Werkwijze

icon-begeleider Gratis intakegesprek (online/telefonisch) waarna we een scriptiebegeleider voorstellen met expertise in jouw vakgebied

icon-motivatie Scriptiebegeleiding sessies met jouw persoonlijke scriptiebegeleider (online/ op locatie)

icon-advies Aanpassing scriptie, eventueel nieuwe sessie(s).

icon-afronden Resultaat, bij ons ben je verzekerd van de beste scriptiehulp van Nederland

Scriptie Hbo en Universiteit

Wil je sneller afstuderen met een mooi cijfer en je hbo of universitaire scriptie omtoveren in een echte Topscriptie? Wij helpen je graag verder! Topscriptie heeft al vele HBO en WO studenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun scriptie. Lees de reacties en ervaringen van de studenten die jou voorgingen, we hebben recentelijk (in 2015, 2016 en 2017) van een onafhankelijk bureau (allebedrijvenin) drie awards als beste scriptiebureau ontvangen, zie onze pagina over beste scriptiehulp voor meer informatie hierover. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om ook jouw scriptie succesvol te begeleiden!

scriptie HBO scriptie universiteit

Scriptie HBO schrijven

Bij het schrijven van een HBO scriptie ligt je focus op het oplossen van een praktijkprobleem. In je scriptie formuleer je een onderzoeksvraag die van belang is voor de beroepspraktijk. Met behulp van een literatuuronderzoek en aan de hand van praktische ervaringen die je bijvoorbeeld tijdens je stage hebt opgedaan, werk je de onderzoeksvraag verder uit in je HBO scriptie. Het praktijkprobleem is de rode draad van je afstudeerscriptie.

Scriptiebegeleiding voor je HBO scriptie

Ben je met frisse moed aan de slag gegaan met je HBO scriptie, maar wil het nu ineens maar niet lukken? Komt je deadline steeds dichterbij en zit je met de handen in het haar? Wij zorgen ervoor dat je die eindstreep haalt met een mooie HBO scriptie! Onze scriptiebegeleider zet je scriptie weer stevig op de rails, motiveert én inspireert je, en geeft de begeleiding die je nodig hebt.
Onze tarieven zijn studentvriendelijk en scherp. Als je sneller afstudeert bespaar je collegegeld en voorkom je boetes. Bovendien betaal je bij ons geen btw voor scriptiebegeleiding. Zo studeer je dus niet alleen sneller, maar ook nog betaalbaar af!

Scriptie universiteit (WO)

Ook al ben je tijdens je studie goed vertrouwd geraakt met de theorie en heb je ook al de nodige onderzoekservaring opgedaan, een universitaire scriptie schrijven is toch heel andere koek! Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat veel WO-studenten vastlopen met hun scriptie en er veel langer over doen dan nodig is. En dat is behoorlijk vervelend: de rekening voor het collegegeld blijft maar doorlopen.
Met scriptiebegeleiding van Topscriptie hoef je je alvast wat minder zorgen te maken. Wij helpen je met al je scriptieproblemen en -vragen, zodat er weer vaart komt in je scriptieproject en je sneller kunt afstuderen.

Scriptie universiteit schrijven

Bij het schrijven van een universitaire scriptie moet je aantonen dat je goed en gedegen wetenschappelijk onderzoek kunt verrichten. Aan de hand van literatuur- en wellicht praktijkonderzoek, probeer je in je scriptie een centrale probleemstelling te beantwoorden. Je werkt een theoretisch kader uit, stelt onderzoeksvragen op en gebruikt de juiste onderzoeksmethodieken.
Qua omvang is een scriptie universiteit heel wat anders dan de papers die je tijdens je studie hebt moeten schrijven. Met zo’n groot project is het vaak lastig om het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen in je onderzoek. Bovendien is het belangrijk om academisch te leren schrijven. Met scriptiebegeleiding van Topscriptie krijg je de grip op je scriptie weer terug en rond je je onderzoek sneller af. We koppelen je aan een scriptiebegeleider die thuis is in hetzelfde vakgebied: zo haal je het maximale uit onze afstudeerbegeleiding.

Wil jij ook sneller afstuderen?

Of het nu gaat om het schrijven van een HBO scriptie of een universitaire scriptie: met onze begeleiding ben je zeker van een echte Topscriptie!

 

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek….