Skip to content

Scriptie hbo en universiteit

Een scriptiebegeleider met expertise in jouw vakgebied

Scriptiebegeleiding sessies met jouw persoonlijke scriptiebegeleider (online/ op locatie)

Aanpassing scriptie, eventueel nieuwe sessie(s).

Resultaat, bij ons ben je verzekerd van de beste scriptiehulp van Nederland

Scriptie hbo en Universiteit

Wil je sneller afstuderen met een mooi cijfer en je associate degree, hbo of universitaire scriptie/ beroepsproduct omtoveren in een echte Topscriptie? Wij helpen je graag verder! Topscriptie heeft al vele hbo en wo studenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun scriptie, beroepsproduct/ portfolio en afstudeerplan. Lees de reacties en ervaringen van de studenten die jou voorgingen, we hebben recentelijk (in 2017, 2018, 2019 én 2020) van een onafhankelijk bureau (allebedrijvenin) awards als beste scriptiebureau ontvangen, zie onze pagina over beste scriptiehulp voor meer informatie hierover. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om ook jouw scriptie succesvol te begeleiden!

 

Scriptie hbo en universiteit

Scriptie hbo schrijven

Bij het schrijven van een hbo scriptie ligt je focus op het oplossen van een praktijkprobleem. In je scriptie formuleer je een onderzoeksvraag die van belang is voor de beroepspraktijk. Met behulp van een literatuuronderzoek en aan de hand van praktische ervaringen die je bijvoorbeeld tijdens je stage hebt opgedaan, werk je de onderzoeksvraag verder uit in je hbo scriptie. Het praktijkprobleem is de rode draad van je afstudeerscriptie.

Scriptiebegeleiding voor je hbo scriptie

Ben je met frisse moed aan de slag gegaan met je hbo scriptie, maar wil het nu ineens maar niet lukken? Komt je deadline steeds dichterbij en zit je met de handen in het haar? Wij zorgen ervoor dat je die eindstreep haalt met een mooie hbo scriptie! Onze begeleider zet je scriptie weer op de rails, motiveert én inspireert je, en geeft je de scriptiebegeleiding voor je hbo scriptie die je nodig hebt.

Wij geven sinds 2011 scriptiebegeleiding aan hbo studenten van alle hogescholen in Nederland, zowel op locatie als ook online. Je krijgt altijd een begeleider die goed bij jouw opleiding past, waardoor we je zowel inhoudelijk als ook bij het proces kunnen helpen. 

Onze tarieven zijn studentvriendelijk en scherp. Als je sneller afstudeert bespaar je collegegeld en voorkom je boetes. Bovendien betaal je bij ons geen btw voor scriptiebegeleiding. Zo studeer je dus niet alleen sneller, maar ook nog betaalbaar af. Onze scriptiebegeleider Mirjam de Winter geeft over onze hbo scriptiebegeleiding aan:

Natuurlijk is een sterk theoretische kennis van methodologie en specifieke onderwerpen belangrijk, maar het toepassen ervan bepaalt het succes. Iedere student en ook ieder onderwerp is weer geheel anders en vergt hierdoor een andere aanpak. Het werkt voor mij inspirerend als een student weer gemotiveerd verder kan en belangrijke vaardigheden heeft geleerd. Omdat onze hbo scriptiebegeleiding individueel is en gericht op resultaat, merk ik ook echt hoe een student in korte tijd al geholpen kan zijn. Scriptiebegeleiding en coaching is voor mij pas geslaagd als ik zie dat studenten de kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk toepassen in een Topscriptie!”

Scriptie universiteit (WO)

Ook al ben je tijdens je studie goed vertrouwd geraakt met de theorie en heb je ook al de nodige onderzoekservaring opgedaan, een universitaire scriptie schrijven is toch heel andere koek! Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat veel wo-studenten vastlopen met hun bachelor- of master scriptie (of wetenschappelijk artikel) en er veel langer over doen dan nodig is. En dat is behoorlijk vervelend: de rekening voor het collegegeld blijft maar doorlopen.

Met scriptiebegeleiding van Topscriptie hoef je je alvast wat minder zorgen te maken. Wij helpen je met al je scriptieproblemen en -vragen, zodat er weer vaart komt in je scriptieproject en je sneller kunt afstuderen.

 

Scriptie universiteit schrijven

Bij het schrijven van een universitaire scriptie moet je aantonen dat je goed en gedegen wetenschappelijk onderzoek kunt verrichten. Aan de hand van literatuur- en wellicht praktijkonderzoek, probeer je in je scriptie een centrale probleemstelling te beantwoorden. Je werkt een theoretisch kader uit, stelt onderzoeksvragen op en gebruikt de juiste onderzoeksmethodieken.

Qua omvang is een universitaire scriptie heel wat anders dan de (business) papers die je tijdens je studie hebt moeten schrijven. Met zo’n groot project is het vaak lastig om het overzicht te bewaren en structuur aan te brengen in je onderzoek. Bovendien is het belangrijk om academisch te leren schrijven. Met scriptiebegeleiding van Topscriptie krijg je de grip op je scriptie weer terug en rond je je onderzoek sneller af. We koppelen je aan een scriptiebegeleider die thuis is in hetzelfde vakgebied: zo haal je het maximale uit onze afstudeerbegeleiding.

Wil jij ook sneller afstuderen?

Of het nu gaat om het schrijven van een hbo scriptie of een universitaire scriptie: met onze begeleiding ben je zeker van een echte Topscriptie!

 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×