Skip to content

Scriptiegroep: scriptie kickstart

De Topscriptie 4-weekse om jouw schrijfproces van de scriptie te stimuleren

Voor veel studenten is het schrijfproces van een scriptie een behoorlijke uitdaging. Faalangst of onzekerheid over het slagen, of juist een hang naar perfectionisme houden je tegen om iets op papier te krijgen. Speelt dat ook bij jou? Dan is de Topscriptie 4-weekse wellicht een mooie aanvulling op de reguliere begeleiding die je momenteel van ons afneemt. Met deze 4-weekse doorloop je onder leiding van een gespecialiseerde professional samen met maximaal 15 medestudenten gedurende 4 weken in vier gezamenlijke online sessies de valkuilen die iedereen tegenkomt, werk je aan jouw vastgestelde doelen en koppelen we jou elektronisch aan een medestudent (buddy), zodat je gedurende die vier weken (of langer) voortdurend online op elkaar terug kunt vallen.

Speciaal voor onze huidige studenten hebben we een aanbod. In ruil voor 1 online uur van de met jou overeengekomen begeleiding krijg je gedurende die vier weken toegang tot de Topscriptie 4-weekse. Concreet betekent dat:

  • Iedere week één collectieve online sessie met een procesprofessional en medestudenten van 1,5 uur. Data: een nieuwe groep start in 2023, data worden z.s.m. bekend gemaakt.
  • Tussendoor kun je op het platform inloggen om met andere studenten van elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te helpen. Je bent tevens gekoppeld aan een medestudent (buddy) om op terug te vallen.

 

Scriptiegroep: scriptie kickstart

Vier weken lang check je online met elkaar in, stel je doelen vast, vier je successen en vind je samen oplossingen voor uitdagingen. Je bent elkaars stok achter de deur – het is leuk en het werkt!

De kickstart wordt begeleid door Marlies van Hal & Manon Joosten met jarenlange ervaring in scriptiebegeleiding en studentcommunities.

Marlies van Hal

Manon Joosten


Wat levert het jou op?


Zekerheid en ondersteuning bij het realiseren van de scriptie
Vertrouwen in jezelf bij het realiseren van de scriptie
Een opgestart schrijfproces (je werkt in de tussentijd aan je eigen doelen)
Meer verbondenheid. Een scriptie schrijven kan eenzaam zijn. Niet in het Kickstart programma!


Speciaal voor Topscriptie klanten. VOL=VOL (maximaal 15 studenten)


Meld je aan via: mirjam@topscriptie.nl

 
×