Scriptiegroep: scriptie kickstart


Samen grote stappen zetten richting je diploma


Wil jij een grote stap vooruit zetten met je scriptie? Ervaar je het scriptieschrijven soms als eenzaam en saai proces? Veel studenten ervaren weinig verbondenheid met school en veelal zijn klasgenoten al afgestudeerd.


Doe mee met onze Scriptie Kickstart (start: 4 oktober om 09.00 uur), een krachtig programma die jou en je scriptie een boost geeft!


In het online Kickstart programma werk je aan scriptiechallenges gericht op mindset en de inhoud van je scriptie. De challenges zijn impactvol en brengen jou verder! Je volgt dit online programma met andere studenten die in hetzelfde schuitje zitten. Vier weken lang check je online met elkaar in, stel je doelen vast, vier je successen en vind je samen oplossingen voor uitdagingen. Je bent elkaars stok achter de deur – het is leuk en het werkt!


De kickstart wordt begeleid door Marlies van Hal & Manon Joosten met jarenlange ervaring in scriptiebegeleiding en studentcommunities.

Marlies van Hal
Manon Joosten


Wat de Topscriptie Kickstart je oplevert:
Een echte scriptieboost
Meer motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren. Een waardevolle mindset in het afstudeertraject (en daarna)
Meer vertrouwen in jezelf
Meer verbondenheid. Een scriptie schrijven kan eenzaam zijn. Niet in het Kickstart programma!


Voor maar 29,- ben je erbij! Speciaal voor Topscriptie klanten (ben je geen Topscriptie klant en is er nog plek? voor 49,- ben je erbij!). VOL=VOL (maximaal 20 studenten)

Data: 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober en 1 november om 09.00 uur.
Meld je aan via: mirjam@topscriptie.nl

bord met de tekst: wees trots op hoe hard je werkt


Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.