Online scriptiebegeleiding

Topscriptie biedt naast scriptiehulp op locatie ook online scriptiebegeleiding. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken, waarbij je bijvoorbeeld af en toe op locatie komt en de overige sessies online laat verlopen. Online begeleiding is handig voor studenten die verder weg wonen of in het buitenland wonen, internationale studenten of studenten die graag vanuit huis begeleiding willen. Onze begeleiders zijn bekend met online begeleiding en beschikbaar om de sessies op deze manier te laten verlopen. De effectiviteit van online begeleiding staat gelijk aan begeleiding op locatie, de voorkeur van de student is hierbij het belangrijkste.

Bovendien is online begeleiding vaak effectief indien je al stukken hebt geschreven en niet meer aan de beginfase van je scriptie staat. Online scriptiebegeleiding is mogelijk door middel van Skype/ WhatsApp/ Facetime/ Windows Teams/ Zoom/ Discord en/ of telefonische sessies. Aanvullend kun je jouw begeleider mailen met vragen of nieuwe stukken toesturen, zodat je hier concrete adviezen, tips en feedback op krijgt. Ruim 60 procent van onze begeleiding verloopt online, online hulp is dus bewezen effectief!

Ook helpen we veel studenten die in het buitenland zitten en internationale studenten, waaronder uit België, Curaçao, Suriname, Aruba, Zuid-Afrika, Amerika, Engeland en meer!

 

telefoonWhatsApp-logo scriptieonline scriptiehulp email

Lagere kosten: je betaalt minder per uur voor onze scriptiebegeleiding;

Geen reistijd en reiskosten;

Snel: ook voor al je vragen tussendoor en geen minimum afname;

Ook in de avonden en het weekend (anywhere, anytime);

Meer motivatie en plezier;

Feedback op de inhoud en/ of taal door jouw eigen professionele scriptiebegeleider;

Altijd een helder inzicht in de gemaakte begeleidingstijden (in minuten) via onze unieke Topscriptie Community

 

Topscriptie team

Online scriptiebegeleiding wordt opgestart nadat je een telefonisch of online kennismakingsgesprek hebt gehad. Hierin wordt bepaald welke begeleider het beste bij jouw scriptie past en de moeilijkheden die jij hierbij ondervindt. Indien je al een stuk hebt geschreven, vinden we het prettig om deze voorafgaand aan de begeleiding alvast in te zien. Op deze manier kunnen we nog beter bepalen welke begeleider jou hierbij het beste kan helpen.

De begeleiding is flexibel en in te delen naar jouw wensen en behoeften. Je hebt rechtstreeks contact met jouw toegewezen begeleider en maakt daarmee steeds nieuwe afspraken. De online begeleiding kan via Skype (beeldscherm delen om zo samen in het document te werken), Google meet Hangouts, Zoom, Windows Teams, telefoon, Facetime, Whatsapp of mail verlopen. Via de mail is het bijvoorbeeld prettig om concrete feedback te krijgen op stukken of jouw vragen en moeilijkheden te bespreken.

 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.