Skip to content

Studiecoach

Studiecoach: beter studeren met meer resultaat

Heb je moeite met studeren en het combineren met je werk? Vallen je studieresultaten tegen ondanks je harde werk? Heb je motivatieproblemen, faalangst of last van uitstelgedrag? Wil jij graag jouw individueel Keuzebudget (IKB) en/of het Loonbaanbudget op een goede manier inzetten?

Dan is studie- en scriptiecoaching van Topscriptie dé oplossing! Met een professionele studiecoach:

Leer je effectiever studeren en minder te stressen

Krijg je meer motivatie en inzicht

Leer je beter plannen en niet meer uitstellen

Haal je betere studieresultaten

Studiecoach gezocht? Topscriptie biedt studiecoaching op maat

Topscriptie biedt een professionele studiecoach met een persoonlijke aanpak en intensieve begeleiding.

In een aantal gerichte één-op-één sessies stellen we vast wat je valkuilen zijn en gaan we aan de slag om die samen op te lossen. Onze studiecoaches hebben niet alleen ervaring met het begeleiden van studenten, maar ook inhoudelijke kennis en expertise op verschillende vakgebieden. Zo kunnen we je koppelen aan de juiste studiecoach die je kan helpen met jouw specifieke studieproblemen (zoals bijvoorbeeld het schrijven van een reflectieverslag, bepaalde vakken etc.) en het scriptieproces.

studiecoach

Steeds meer CAO’s geven werknemers (die studeren) een persoonlijk loopbaanbudget beschikbaar. Op dit moment hebben we met meerdere bedrijven een overeenkomst om hun opleidingsbudget (ontwikkelbudget) vanuit het bedrijf in te zetten voor een professionele studiecoach of studiehulp.

Flexibele studiecoaching: op locatie of online

Onze studiecoach Maartje is dé oplossing voor alle soorten studieproblemen, zoals:

 • (Tentamen)stress en examenvrees
 • AD(H)D, concentratieproblemen, een chronische ziekte, autisme, psychische beperkingen en dyslexie
 • Faalangst
 • Uitstelgedrag en motivatieproblemen
 • Gebrek aan overzicht, planning en structuur
 • Gebrek aan focus en concentratie
 • Te weinig begeleiding en feedback vanuit de onderwijsinstelling

Onze studiecoach stemt de begeleiding af op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Werk je bijvoorbeeld naast je studie en heb je begeleiding nodig in de avonduren en weekenden? Met onze flexibele studiehulp is dat geen probleem.

Een studiecoachingstraject of opleidingsadvies kan op locatie, online of een combinatie van die twee zijn. Onze online studiehulp verloopt meestal via Zoom, Teams, Whatsapp, telefoon en e-mail. Begeleiding op locatie is mogelijk bij ons op kantoor (omgeving Rotterdam) of op een andere locatie (zoals Amsterdam en we bieden ook studiebegeleiding in Den Bosch aan). Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze studiecoach in Zeeland en hebben we zelfs een studiecoach in Groningen en een studiecoach in Den Haag.

Een studiecoach bij alle fases van je studie

Topscriptie biedt hulp aan bij alle fases van de studie. Van het aanleren van studievaardigheden tot inhoudelijke begeleiding bij het opzetten van een goed onderzoek of paper: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Begeleiding kan zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.

Naast individuele begeleiding op maat of in groepsvorm, geven we regelmatig workshops over verschillende specifieke studievaardigheden, zoals academisch schrijven en onderzoeksvaardigheden.

Succesvol (af)studeren met een Topscriptiecoach

Een studiecoach van Topscriptie heeft als voordeel dat de student sneller, efficiënter en op een leerzame en leuke manier kan (af)studeren. Begeleiding van Topscriptie betaalt zich altijd terug.

 • Combinatie van concreet advies en begeleiding
 • Positief motiveren, inzicht en ontwikkeling
 • Een andere mindset: meer motivatie en inspiratie
 • Gerichte hulp met studieproblemen
 • Persoonlijke begeleiding op maat, in een groep of individueel
 • Effectiever studeren en sneller de opleiding afronden

Nieuwsgierig geworden naar wat Topscriptie voor jou kan betekenen?

×