Scriptiehulp van Topscriptie: de voordelen

Bij ons krijg je directe en efficiënte feedback en scriptiehulp door middel van verschillende scriptiesessies met je persoonlijke begeleider. Onze scriptiehulp mogelijk tijdens alle fases van het scriptie schrijven; van het kiezen van een onderwerp tot gerichte feedback op je gehele scriptie. Door gerichte en concrete scriptiehulp te bieden, zijn onze studenten meer gemotiveerd en sneller afgestudeerd. Ons slagingspercentage ligt op 92%!

Met professionele scriptiebegeleiding van Topscriptie ben je eerder klaar en haal je veelal een hoger cijfer voor je scriptie, gemiddeld studeren onze studenten af met een ruime voldoende. En het mooiste van alles; met onze scriptiehulp bespaar je veel tijd, moeite en geld:

 Professionele scriptiebegeleiding, onafhankelijk gecertificeerd als beste scriptiehulp van Nederland in 2015, 2016 én 2017;

Topscriptie is aangesloten bij de LVSi, kwaliteit van begeleiding staat bij ons voorop;

 Een ervaren en persoonlijke scriptiebegeleider met vakinhoudelijke kennis;

Onze studenten waarderen onze scriptiebegeleiders met een gewogen gemiddelde van 8.85;

 Meer rust, inspiratie, motivatie en plezier;

 Een leerzame periode;

 Concrete suggesties en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt;

 Je staat er niet meer alleen voor, vertrouwen in een goed resultaat.

Scriptiehulp: ons Topscriptie team van professionals met vakkennis

Topscriptie beschikt over verschillende professionele scriptiebegeleiders met ieder een andere academische achtergrond.

Om optimale scriptiehulp aan te bieden voor verschillende onderwerpen, werken wij samen met scriptiebegeleiders uit verschillende werkvelden. Al onze begeleiders zijn academisch opgeleid (minimaal een mastertitel en bij voorkeur gepromoveerd, relevante werk- en onderzoekservaring en een doelgerichte en concrete werkhouding) en hebben specialistische kennis en onderzoeksvaardigheden op hun eigen vakgebied. Op deze manier zorgen we altijd voor de perfecte match en krijg je een scriptiebegeleider die precies bij jouw scriptie past.

 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies…