Scriptie afgekeurd? Topscriptie helpt!

 

Is je scriptie of onderzoeksvoorstel/ plan van aanpak afgekeurd en weet je niet hoe je verder moet? Schakel begeleiding van Topscriptie in, zodat je alsnog een goede scriptie of onderzoeksvoorstel in kan leveren en je diploma haalt! Voor veel studenten is het een grote teleurstelling als zij hun scriptie niet halen en de scriptie onvoldoende wordt bevonden, ze ervaren dan soms veel onzekerheid, faalangst of scriptiestress. Sommige studenten hadden dit ook niet verwacht en hebben er veel tijd en energie ingestoken. Na al het harde werken aan je scriptie, kijk je natuurlijk al uit naar je afstuderen. Dan is het des te vervelender als je te horen krijgt dat je scriptie is afgekeurd en je jouw scriptie moet herkansen. Met begeleiding van Topscriptie kun je je scriptie op de juiste punten verbeteren om alsnog je diploma te halen. Vaak zijn een aantal sessies al voldoende, waartussen je zelf verder werkt en wij de aanpassingen weer opnieuw beoordelen. We kunnen je helpen met:

Verwerken en interpreteren van de (onduidelijke) feedback van je begeleiders/ examencommissie

Taalkundige verbeteringen

Uitvoeren van (nieuwe/ aanvullende) data kwantitatieve (statistische) of kwalitatieve analyses

Het verbeteren van de structuur van je scriptie

Nieuwe motivatie en inspiratie vinden om weer aan de slag te gaan met je scriptie

Duidelijke en concrete adviezen over de noodzakelijke aanpassingen

scriptie afgekeurd

 

Effectieve begeleiding bij een afgekeurde scriptie en onderzoeksvoorstel

 

Topscriptie heeft al vele Hbo en WO studenten met een afgekeurde scriptie geholpen om alsnog te slagen. Graag helpen wij jou ook! Je voordelen op een rijtje:

Snelle, effectieve en betaalbare hulp gericht op het verbeteren en maken van de nodige aanpassingen

Samen aan de slag; vertaling van de feedback naar concrete verbeterpunten en oplossingen

Begeleiding online en op locatie door heel Nederland (in Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Maastricht, Utrecht, Groningen en Amsterdam)

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en advies

 Ervaren scriptiebegeleiders met vakinhoudelijke kennis in jouw vakgebied; gewaardeerd als beste scriptiebureau

 

Een herkansing is niet het einde van de wereld. Wij helpen je graag op weg naar je diploma met een echte Topscriptie! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw scriptie? Indien mogelijk, ontvangen we ook graag geheel vrijblijvend jouw (afgekeurde) scriptie en beoordelingsformulier (en deadline) zodat we direct kunnen aangeven wat er mogelijk is en hoe we jou hierbij kunnen helpen. Direct hulp nodig?

 

Neem contact op voor een gratis advies over jouw afgekeurde scriptie….