Scriptie nakijken

Wil jij graag een scriptiecheck? Of ben je op zoek naar een onafhankelijke partij die jou een second opinion op jouw plan van aanpak of scriptie kan geven? Onze ervaren scriptiebegeleiders staan voor je klaar!

Topscriptie kan je scriptie nakijken op structuur en inhoud. We kunnen een scriptiescan uitvoeren en je helpen om de inhoud te verbeteren. Wil je enkel hulp bij het leren academisch schrijven? Onze schrijfcoaches helpen je hier graag bij, zie ook onze pagina over leren academisch schrijven.

 

scriptie nakijken

 

Scriptie nakijken: professionele correctie en redactie

Grammatica, zinsopbouw, spelling, APA: bij scripties is de vorm van de tekst en de bronvermelding vaak een ondergeschoven kindje. Het gaat immers toch alleen om de inhoud? Fout gedacht! Het taalgebruik in je scriptie is van groot belang. Kromme en slecht lopende zinnen, spellingsfouten: het maakt allemaal een slechte indruk en kost je een hoop punten. Een slechte tekst kan bovendien ten koste gaan van de geloofwaardigheid en kracht van de inhoud van je scriptie. Veel onderwijsinstellingen leggen bij de beoordeling daarom ook steeds meer de focus op de leesbaarheid en het taalgebruik in de scriptie.

Topscriptie werkt samen met Scribbr, zij kunnen je scriptie nakijken en grondig onder handen nemen. Scribbr heeft veel ervaring en kan ervoor zorgen dat jouw scriptie foutloos uit de bus komt en lekker vlot leest. Kromme zinnen worden herschreven, punten en komma’s worden op de goede plek gezet, alle d’s en dt’s staan waar ze horen en je scriptie wordt aangepast naar een mooi en consistent geheel. Zo kom je goed voor de dag met een scriptie die correct en vlot is geschreven. Daar scoor je punten mee!

Steeds meer studenten kiezen ervoor hun scriptie in het Engels te schrijven. Het is niet alleen een goede oefening, maar het kan ook de deur openen voor een internationale baan of vervolgstudie. Dan moet je scriptie natuurlijk wel in vlekkeloos Engels geschreven zijn! Laat je scriptie nakijken door een van de Scribbr Engelse taalkundigen. You can only make a good first impression once!

 

Overweeg jij scriptiehulp of ben je reeds klant bij Topscriptie? Speciaal voor alle klanten van Topscriptie hebben we een unieke samenwerking met Scribbr. Neem contact met ons op voor een kortingscode waarmee je direct korting krijgt bij Scribbr.

 

Wil jij graag jouw scriptie na laten kijken op structuur en inhoud?

 

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.