Scriptie nakijken

We kunnen jouw scriptie op taal nakijken, indien je een check op inhoud wenst, neem dan contact met ons op.

Grammatica, zinsopbouw, spelling: bij scripties is de vorm van de tekst vaak een ondergeschoven kindje. Het gaat immers toch alleen om de inhoud? Fout gedacht! Het taalgebruik in je scriptie is van groot belang. Kromme en slecht lopende zinnen, spellingsfouten: het maakt allemaal een slechte indruk en kost je een hoop punten. Een slechte tekst kan bovendien ten koste gaan van de geloofwaardigheid en kracht van de inhoud van je scriptie. Veel onderwijsinstellingen leggen bij de beoordeling daarom ook steeds meer de focus op de leesbaarheid en het taalgebruik in de scriptie.
Topscriptie kan je scriptie nakijken en biedt hierbij de hoogste kwaliteit bij het corrigeren van jouw document. We zijn een fullservice-bureau en onze ervaren en professionele taaldeskundige past jouw scriptie aan op taal en consistentie. Zo kom je goed voor de dag met een scriptie die correct en vlot is geschreven. Daar scoor je punten mee!

scriptie laten nakijken

Scriptie nakijken professionele correctie en redactie

 

Topscriptie werkt samen met professionele redacteuren en taalexperts die je scriptie nakijken en grondig onder handen nemen. Onze redacteuren hebben veel ervaring en zijn dan ook de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat jouw scriptie foutloos uit de bus komt en lekker vlot leest. Kromme zinnen worden herschreven, punten en komma’s worden op de goede plek gezet, alle d’s en dt’s staan waar ze horen en je scriptie wordt aangepast naar een mooi en consistent geheel. Het resultaat is een scriptie van hoge kwaliteit met een zeer professionele uitstraling. Wil je enkel hulp bij het leren academisch schrijven? Onze schrijfcoaches helpen je hier graag bij, zie ook onze pagina over leren academisch schrijven.
scriptie nakijken

 

Engelstalige scriptie nakijken

 

Steeds meer studenten kiezen ervoor hun scriptie in het Engels te schrijven. Het is niet alleen een goede oefening, maar het kan ook de deur openen voor een internationale baan of vervolgstudie. Dan moet je scriptie natuurlijk wel in vlekkeloos Engels geschreven zijn! Laat je scriptie nakijken door onze taalprofessionals die veel ervaring hebben met redactie en correctie van Engelstalige teksten. You can only make a good first impression once!

 

Scriptie nakijken: onze maatwerktarieven

 

Geen enkele scriptie is hetzelfde. Sommige scripties hoeven alleen hier en daar gecorrigeerd te worden. Bij andere scripties moet er weer heel wat geschaafd worden en moet er het nodige worden herschreven. Onze scriptieservice is dan ook gebaseerd op maatwerk: het tarief hangt af van de kwaliteit van de scriptie en de hoeveelheid werk die erin gaat zitten. Eén ding is in ieder geval zeker: onze tarieven zijn altijd scherp! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor correctie of redactie van je scriptie.

 

Redigeren-scriptie
Gertine is de zeer ervaren en professionele taaldeskundige van Topscriptie en verzorgt het redigeren van alle scripties. Gertine heeft een zeer brede interesse en een jarenlange ervaring met het schrijven en redigeren van teksten en scripties. Zij is een perfectionist met een passie voor de Nederlandse en Engelse taal. Gertine redigeert inmiddels al vele jaren succesvol de scripties van onze studenten.

 

 

 

Inmiddels heeft Gertine al vele jaren Engelstalige en Nederlandstalige scripties succesvol geredigeerd en hiermee een schat aan ervaring opgebouwd. Jouw scriptie wordt uitgebreid geredigeerd en is op taalgebied helemaal af! Het laten redigeren van je scriptie door Gertine geeft je scriptie een professionele en consistente uitstraling. Hiermee overtuig je je beoordelaars van je professionaliteit.

“Je scriptie moet de kroon zijn op je studie. Het is jammer en onnodig om een scriptie of thesis met onverzorgde teksten in te leveren. Een tekst met fouten in de grammatica, spelling, interpunctie en/of zinsbouw leest niet lekker en zorgt ervoor dat je (ondanks een goed inhoudelijk verhaal) amateuristisch overkomt. Ik help je graag om van jouw scriptie een prettig leesbaar, professioneel geschreven verhaal te maken. Het is elke keer weer een kick om een tekst taalkundig gezien te optimaliseren, waardoor de student het cijfer krijgt dat hij of zij verdient. Het laten redigeren van je scriptie kan bij de beoordeling nét dat verschil maken.”

 

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte…