Skip to content

Scriptie nakijken

Wil jij graag jouw scriptie, beroepsproduct of portfolio laten nakijken op taal of een scriptiecheck/ eindcontrole (of heb je een herkansing van je scriptie)? Of ben je op zoek naar een onafhankelijke partij die jou een second opinion op jouw plan van aanpak of scriptie kan geven? Onze ervaren scriptiebegeleiders en taalkundigen staan voor je klaar, neem direct contact met ons op!

Topscriptie kan je scriptie nakijken op taal, structuur en inhoud. Tevens is het mogelijk om je beroepsproduct of portfolio te laten nakijken. We kunnen een scriptiescan uitvoeren en je helpen om de inhoud te verbeteren. Wil je enkel hulp bij het leren academisch schrijven? Onze schrijfcoaches helpen je hier graag bij, zie ook onze pagina over leren academisch schrijven.

Scriptie nakijken: professionele correctie en redactie

Grammatica, zinsopbouw, spelling, APA: bij een scriptie of beroepsproduct is de vorm van de tekst en de bronvermelding vaak een ondergeschoven kindje. Het gaat immers toch alleen om de inhoud? Fout gedacht! Het taalgebruik in je scriptie en beroepsproduct is van groot belang. Kromme en slecht lopende zinnen, spellingsfouten: het maakt allemaal een slechte indruk en kost je een hoop punten. Een slechte tekst kan bovendien ten koste gaan van de geloofwaardigheid en kracht van de inhoud van je scriptie of beroepsproduct. Veel onderwijsinstellingen leggen bij de beoordeling daarom ook steeds meer de focus op de leesbaarheid en het taalgebruik in de scriptie. Je scriptie laten nakijken zorgt er tevens voor dat je beoordelaars positief gestemd zijn!

Scriptie nakijken

Taalkundige Topscriptie: Gertine

Engelse scriptie laten nakijken

Bij Topscriptie kun je jouw Nederlandse of Engelse scriptie of verslag na laten kijken. Wij hebben veel ervaring en kunnen ervoor zorgen dat jouw scriptie of thesis taalkundig goed in elkaar zit. Kromme zinnen worden herschreven, punten en komma’s worden op de goede plek gezet, alle d’s en dt’s staan waar ze horen en je scriptie wordt aangepast naar een mooi en consistent geheel. Zo kom je goed voor de dag met een scriptie die correct en vlot is geschreven. 

Steeds meer studenten kiezen ervoor hun scriptie in het Engels te schrijven. Het is niet alleen een goede oefening, maar het kan ook de deur openen voor een internationale baan of vervolgstudie. Dan moet je thesis natuurlijk wel in vlekkeloos Engels geschreven zijn! Onze taalexperts kunnen jouw scriptie nakijken en ervoor zorgen dat jouw scriptie lekker vlot leest

Scriptie nakijken binnen 24 uur

Heb jij een hele snelle deadline? Laat je scriptie dan nakijken binnen 24 uur door onze taalspecialist (enkel beschikbaar op aanvraag). Mochten wij geen plek hebben kun je terecht bij Scribbr. Scribbr, biedt een redigeerdienst maar bieden ook een plagiaatcheck (zodat je plagiaat voorkomt) en apa-check aan. You can only make a good first impression once!

Overweeg jij scriptiehulp of ben je reeds klant bij Topscriptie? Speciaal voor alle klanten van Topscriptie bieden we een korting bij Scribbr. Neem contact met ons op voor een kortingscode waarmee je direct korting krijgt bij Scribbr.

Wil jij graag jouw scriptie of verslag na laten kijken? Mail jouw verslag naar Topscriptie voor een prijsopgave. 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×