Skip to content

Ervaringen van studenten

Wat zeggen andere studenten over Topscriptie?

Topscriptie heeft al vele studenten geholpen om succesvol hun scriptie af te ronden en dit is beloond met drie awards op een rij van de onafhankelijke reviewsite Allebedrijvenin. Op de pagina beste scriptiehulp lees je hier alles over.

Hieronder lees je enkele ervaringen en reacties van studenten die scriptiebegeleiding van Topscriptie hebben gehad en hun ervaringen graag wilden delen op de website. Meer ervaringen van onze studenten kun je lezen op externe websites (zoals Trustpilot en Google Reviews).

Heb jij ook hulp nodig bij het schrijven van je scriptie? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nasier, Psychologie

Topscriptie heeft mij zeer goed weten te begeleiden! Ik zat met mijn handen in het haar en dacht dat ik nooit zou kunnen afstuderen. Een zeer goede begeleidster, Judy, heeft mij weten te helpen. Ik voelde mij na het eerste gesprek meteen gerustgesteld. Op het gebied van statistiek ben ik zo goed geholpen, eindelijk kreeg ik verstand van SPSS en controle over mijn eigen onderzoek terug. Het is absoluut elke euro waard! Uiteindelijk kon ik afstuderen en heb dit met een 8,0 afgerond. Als ik de hulp van Topscriptie niet had, zou ik waarschijnlijk nog steeds bezig zijn. Ik ben zo blij met de effectieve en professionele begeleiding van topscriptie. Ik zou het iedereen aanraden. Denk niet aan het geld, want na je afstuderen krijg je een baan en verdien je het dubbel en dwars terug. Het is een investering om je zelfvertrouwen op een hoger niveau te brengen.

Ingrid, hbo Management

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik mijn diploma te danken heb aan Topscriptie. Zelf wist ik niet hoe ik verder moest met de feedback die ik had ontvangen nadat ik mijn scriptie voor de eerste keer had ingeleverd en deze met een onvoldoende was beoordeeld. Ik had maar 25 dagen om te herkansen en ook nog in de (drukke) maand december. Door eerst mijn scriptie en feedback toe te sturen naar een medewerkster van Topscriptie, kreeg ik te horen dat er nog genoeg mogelijkheden waren om te verbeteren en we aan de slag konden gaan. Daarna heb ik dagelijks korte begeleiding van Merel gehad waar ik weer mee verder kon. Zojuist heb ik te horen gekregen dat ik mijn hbo management diploma heb gehaald. Bedankt Merel!

David, wo Bedrijfskunde

Topscriptie heeft me begeleid bij de SPSS analyses voor mijn masterscriptie. Met Martin heb ik de stappen van de uit te voeren analyses doorgenomen, waarbij ik zeer nuttige tips en feedback op mijn werk heb ontvangen. Dit heeft mij niet alleen tijdswinst opgeleverd maar is zeker ook de kwaliteit van de scriptie ten goede gekomen. Uiteindelijk heb ik een mooi resultaat weten te behalen en ben ik cum laude afgestudeerd. Topscriptie bedankt!

Anoniem, hbo Bedrijfseconomie

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik gehad om mijn scriptie af te ronden. De eerste versie van scriptie werd beoordeeld met een onvoldoende en ik liep helemaal vast in het herschrijven van mijn scriptie met de aanbevelingen die ik kreeg van de beoordelaars op mijn opleiding. Toen heb ik Topscriptie benaderd en heb met Merel alles goed kunnen bespreken, waardoor ik inzicht kreeg in hoe ik mijn scriptie kon herschrijven. Tijdens het schrijven kreeg ik ook waardevolle feedback op mijn teksten. Hierna werd mijn scriptie beoordeeld met een dikke voldoende (7,4). Ik ben erg blij met Topscriptie en beveel hen van harte aan.

Ikram, hbo SPH

De naam van de organisatie zegt het al! Een aantal maanden vond ik lastig mijn scriptie voor elkaar te krijgen. Ik kreeg geen begeleiding vanuit kantoor (dus opdrachtgever) en vanuit school want mijn begeleidster ging met zwangerschapsverlof of zij reageerde heel laat op mijn mailen en noem maar. Door omstandigheden liep ik een beetje vertraging. Op een van de manier wist ik niet meer wat ik moest doen en hoe ik moest aanpakken. Op een dag ben ik onverwachts op topscriptie.nl terecht gekomen. Toen dacht ik laat het even opbellen en informatie inwinnen. Eerlijk gezegd in beginsel was ik bang om contact met ze op te nemen. Toen dacht ik doe het gewoon! Bellen kan geen kwaad! Dus toen besloot ik contact met ze op te nemen en ik kreeg Mirjam als eerste aan de lijn. Zij vertelde mij over de begeleiding, kosten en noem maar op. Alles leek me goed en besloot met ze samen gaan werken. Ik kreeg Chantal als begeleidster toegewezen. En ik wilde binnen een termijn mijn scriptie afmaken dus binnen een maand! Nou ik kan met trots zeggen, dat ik ontzettend blij ben dat ik zo een stap heb genomen en met een goed resultaat mijn scriptie binnen een maand heb afgerond! De samenwerking en de begeleiding was uitstekend! Dit had ik niet verwacht!

Maar dit raad ik echt iedereen aan! Wijs niet bang en neem de stap als je er niet uit komt met je scriptie! Dames jullie zijn geweldig! Gelukkig bestaat zo een organisatie! Ik kom zeker ooit bij jullie terecht als ik ergens niet uitkom!

Faija, hbo Communicatie

Ik ben erg onder de indruk over de wijze waarop Topscriptie mij heeft gecoached bij de opzet, onderzoeksfase en het schrijven van mijn bachelor scriptie! In eerste instantie had ik alleen behoefte aan begeleiding bij het onderzoeksvoorstel en het literatuuronderzoek. Het eerste gesprek vond al binnen twee dagen plaats en twee weken later kon ik mijn onderzoeksvoorstel insturen aan de Hogeschool!
De begeleiding beviel me zo goed dat ik gedurende het gehele scriptietraject regelmatig om feedback gevraagd heb. Hierdoor kon ik mijn scriptie op een hoger niveau tillen. Wat ik met name heel plezierig vind is dat ik bij ontvangst van een e-mail meteen hoorde op welke termijn ik een reactie zou krijgen. Meestal was dat binnen één tot twee werkdagen al. Inmiddels ben ik geslaagd! Met dank aan Topscriptie kijk ik terug op een intensieve en leerzame periode. Groeten, Fija, NCOI Communicatie

Carla, wo rechten

Topscriptie heeft mijn geweldig geholpen bij het opstellen van mijn scriptie.
Het was een aangename samenwerking waarbij er altijd supersnel werd gereageerd op mijn gestelde vragen en ik zeer relevante tips heb gekregen. Topscriptie is zeer punctueel in het geven van advies. Topscriptie is een absolute aanrader!!!

Succes en nogmaals BEDANKT!!!

Roberto, hbo toegepaste psychologie

Via Topscriptie heb ik begeleiding gekregen van Mirjam en zij heeft het ongelofelijke talent om zaken zo te simplificeren, zodat je zelf niet meer begrijpt waarom het in eerste instantie zo ingewikkeld moest. Daarbij heeft haar stem een kalmerende werking en dat geeft vertrouwen. Wat mij het meest aanpreekt (ik ben nogal ongeduldig) is de snelheid waarmee Topscriptie reageert op e-mails, telefoontjes, e.d.

Sylvana, MBA Nyenrode Business Universiteit

Graag wilde ik even kwijt dat ik erg te spreken ben over Topscriptie. Vorige week belde ik op omdat ik vastliep bij het structureren van mijn thesis. Het was voor mij onduidelijk welke indeling ik had gemaakt en of ik alles wel goed had gedaan. Uiteindelijk ben ik met Topscriptie in contact gekomen en binnen 2 dagen had ik al een afspraak. Ik vond de begeleiding erg prettig en professioneel, het was voor mij in één keer duidelijk hoe ik het aan moest pakken. Nu ben ik druk bezig met schrijven en als ik bijna klaar ben met schrijven laat ik er zeker nog een keer naar kijken! Nogmaals bedankt voor jullie snelle en efficiënte hulp, ik heb weer vertrouwen gekregen en hoop z.s.m. afgestudeerd te zijn.

Eva, Bachelor Psychologie

Topscriptie, bedankt voor jullie hulp, zonder jullie zou ik het niet redden met het uitvoeren van statistische analyses. Tot spoedig weer. Topscriptie is een echte aanrader.

Andries, hbo Commerciële economie

Nog bedankt voor jullie fijne hulp! Mijn scriptie is dankzij jullie eindelijk goedgekeurd. De docente zei zelfs dat mijn schrijfvaardigheid ”aanzienlijk verbeterd is”. Dat was echt super om te horen! Binnenkort mag ik mijn scriptie verdedigen. Spannend, maar komt goed :). Nogmaals heel erg bedankt en succes met het begeleiden (en blij maken!) van andere studenten!

Fleur, wo Bestuurskunde

Topscriptie heeft mij erg goed geholpen met het uitvoeren van de analyses voor mijn Masterscriptie Bestuurskunde. Ik had nog nooit met SPSS gewerkt en zag hier erg tegenop, maar omdat ik samen met mijn persoonlijke scriptiebegeleider alles rustig heb doorgenomen is mij dit toch gelukt. Het was nooit een probleem om naar mijn stage toe te komen om te helpen. Ook was Topscriptie goed per mail bereikbaar en gaf mijn persoonlijke begeleider goede feedback en bood een luisterend oor. Alleen was mij dit allemaal nooit gelukt! Nogmaals bedankt! Fleur

Graag helpen wij jou ook bij het succesvol afronden van je scriptie!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie…

×