Skip to content

Schrijfhulp en schrijftraining

Heb jij tijdens je studie of bij het schrijven van je scriptie moeite met academisch schrijven? Wil jij leren om duidelijk, to-the-point en academisch te schrijven? Krijg jij steeds als feedback terug dat je moeite hebt met duidelijk en beknopt schrijven? Je bent niet de enige, bij de meeste studenten die zich bij ons aanmelden komt het probleem neer op het (academisch) schrijven! Helaas wordt er op hogescholen en universiteiten weinig aandacht besteed aan het schrijven, maar wordt dit wel van je verwacht. Wij hebben een aantal schrijfcoaches die jou hierbij kunnen helpen, dit kan vaak al in een paar sessies of in het document zelf. Tevens geven we ook regelmatig workshops op hogescholen om studenten beter te leren schrijven.

Je gaat samen met jouw eigen schrijfcoach aan de slag om snel te leren academisch schrijven en tegelijkertijd jouw verslag op niveau te krijgen. Je krijgt van ons de juiste tips en (wetenschappelijke) strategieën aangereikt om snel je stuk naar een hoger niveau te tillen en het academisch schrijven in korte tijd onder de knie te krijgen. Ook leren we je om jouw gedachten op papier te krijgen, want bij veel studenten zit het wel in hun hoofd, maar krijgen ze het maar niet op papier. Als je daarnaast last hebt van een writer’s block, geven we je inzicht in het ontstaan hiervan en lossen we dit samen op.

Onze schrijfcoaching is speciaal bedoeld voor professionals en studenten die persoonlijke begeleiding wensen of een op maat gemaakte cursus. Een Topscriptie schrijfcoach begeleidt dit proces, waarbij jij de frequentie van de gesprekken bepaalt.

Ook bieden we Engelse Academic Writing cursussen aan. Wil je alvast wat tips? Klik hier.

Schrijfhulp en schrijftraining

Voor bedrijven, ZZP-ers en professionals (bijvoorbeeld met een opleidingsbudget) bieden wij speciale schrijftrainingen aan, op maat gemaakt en met voorbeelden vanuit de eigen praktijk. De vaardigheden die je opdoet tijdens onze begeleiding kun je elke keer wanneer je schrijft weer toepassen. We maken veelal gebruik van stukken die je hebt geschreven (of nog moet gaan schrijven) om het direct toe te passen in de praktijk!

Neem contact met ons op voor meer informatie…

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×