Werken als freelance scriptiebegeleider / afstudeerbegeleider bij Topscriptie?

Wil jij graag werken als scriptiebegeleider en heb je een passie voor onderzoek? Topscriptie is altijd op zoek naar ervaren professionele scriptiebegeleiders met expertise op verschillende gebieden. Sinds 2011 bieden wij professionele begeleiding aan studenten, in 2015, 2016 en 2017 hebben we een award gewonnen en wij streven ernaar om de beste scriptiebegeleiding te (blijven) geven en om zoveel mogelijk studenten naar de eindstreep te begeleiden. Wij blijven bewust kleinschalig, zodat we de juiste aandacht kunnen geven aan elke student en de kwaliteit hoog kunnen houden. Jaarlijks hebben we een vaste dag met alle begeleiders (incl. thema, lunch etc.) en we organiseren masterclasses voor begeleiders die het leuk vinden om zichzelf verder te specialiseren.

Veel studenten komen bij ons terecht via via. We verbinden elke student met een unieke hulpvraag aan een begeleider met de juiste expertise. We zijn dan ook een team die bestaat uit verschillende begeleiders met verschillende expertises, kennis en ervaring. Onze doelgroep zijn Hbo en Wo scribenten van alle opleidingen door heel Nederland. Wij bieden de scribenten online hulp via Skype, telefoon en mail, maar ook begeleiding op locatie vanuit Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Maastricht en Groningen. Wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar scriptiebegeleiders, redacteuren, stagiaires, bloggers en social media experts die ons hierin kunnen ondersteunen.

Gezocht: Stata expert om studenten te begeleiden bij hun Stata analyses

Heb jij een achtergrond in WO communicatie, sociale wetenschappen, bedrijfskunde/ MBA en beschik jij over goede academische vaardigheden en kennis? We zijn momenteel niet direct op zoek naar een freelance scriptiebegeleider, maar je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. We nemen dan contact met je op zodra we weer nieuwe mogelijkheden hebben!

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar professionele freelance scriptiebegeleiders door heel Nederland (met een voorkeur voor -de omgeving van- Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch). Je helpt HBO- als ook WO studenten bij het schrijven van hun scriptie, zowel procesmatig en persoonlijk als ook inhoudelijk. Een vereiste is een master, analytisch vermogen en affiniteit met scripties en eventueel begeleiding van studenten. Je werkt vanuit huis en/ of op locatie, de dagen en tijden zijn flexibel in te plannen. We geven op dit moment de voorkeur aan professionals met een master in de volgende disciplines en onderwerpen: psychologie, economie, bedrijfskunde, communicatie, kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS/ STATA) en bedrijfskunde. Ben je bezig met promoveren of ben je inmiddels gepromoveerd? We werken ook graag samen met promovendi.

Een open sollicitatie mag worden verstuurd naar: mirjam@topscriptie.nl. Graag ontvangen we ook je CV en motivatiebrief.