Davey Kivits

Davey Kivits heeft zijn studie afgerond als Register Controller (RC) aan de TIAS en een master in Accountancy and Management Control aan de Universiteit van Tilburg. Davey heeft uitgebreide kennis en ervaring in accountancy en controlling. Als mede-eigenaar van een ambulancebedrijf speelt hij een actieve rol in het dagelijkse strategische beleid, heeft hij de financiële verantwoordelijkheid en fungeert hij als manager voor diverse afdelingen en teams. Met zijn ondernemerservaring en brede kennis op verschillende vakgebieden ligt zijn specialisatie vooral bij (hbo en wo) opleidingen op het gebied van finance en accountancy, fiscale studies, ICT en HRM.

 

Davey deelt graag zijn kennis en ervaring met zowel studenten op hbo- als wo-niveau. Hij benadert dit met een positieve en gestructureerde aanpak, waarbij hij samen met de student de vraagstukken op een concrete en hoogwaardige manier aanpakt, met als doel een optimale leerervaring voor de student te bieden. Je kunt ook terecht bij Davey wanneer je blokkades ervaart of bijvoorbeeld last hebt van faalangst, motivatieproblemen of studieontwijkend gedrag.

 

Je kunt bij Davey terecht voor online scriptiebegeleiding middels beeldbellen en feedback in het document zelf.

 

Neem contact op met Davey…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.