Skip to content

Fred Huibers

Bedrijfseconomie, (financiële) economie, strategie & innovatie, marketing en accountancy

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Fred Huibers

Fred zijn academische achtergrond ligt in bedrijfsfinanciering (Corporate Finance) en beleggingen (Investments): BSc en MBA. Hij is gepromoveerd (aan Tilburg University) in de  financiële economie waar hij – op basis van econometrische analyse – de prijsvorming bij beursgangen van bedrijven heeft verklaard. Specifiek is de prijsvorming vergeleken van privatiseringen versus de overige beursgangen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Canada. Hij is na zijn promotie benoemd tot bijzonder hoogleraar Corporate Finance and Investment Theory aan Tilburg University.

Fred heeft meer dan 75 studenten begeleid bij het schrijven van hun scriptie; ook als associate professor bij het kenniscentrum van de hogeschool. Fred heeft veel ervaring met het onderzoeks – en scriptieproces bij zowel het HBO als het WO.

De onderwerpen die hij begeleid liggen vooral op het gebied van bedrijfseconomie, (financiële) economie, strategie & innovatie, marketing, organisatiepsychologie en accountancy. Fred heeft een passie om studenten constructief en concreet te helpen bij het goed formuleren van onderzoeksvoorstellen, en geeft nuttige tips om een de juiste kwalitatieve en kwantitatieve (SPSS, Matlab en Python) data analyse uit te voeren. Tot slot geeft hij graag aanwijzingen om goed academisch te schrijven (academisch schrijven) in het Nederlands en in het Engels. Kortom, doelgerichte scriptiebegeleiding om op tijd een goede scriptie in te leveren! 

Neem contact op met Fred…

×