Peter de Reijke

Peter De Reijke heeft als achtergrond een doctoraal sociale wetenschappen van de Universiteit van Tilburg. Tevens heeft Peter een hbo-diploma in Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid behaald. Ook heeft Peter in 2009 aan de Open Universiteit de CMC-kwalificatie en het masterblok Implementation and Change Management (ICM) voltooid.

Vanaf 1974 tot 2015 is Peter (hoofd)docent geweest op het gebied van de sociale wetenschappen en sociale bedrijfskunde in hbo en wo (wo: Universiteit van Tilburg, University of Hertfordshire [UK], Open Universiteit Nederland). Peter is al die jaren ook actief geweest als organisatieadviseur en hij heeft publicaties geschreven over organisatiekunde en personeelsbeleid.

Sinds 2015 begeleidt Peter studenten als scriptiebegeleider bij hun hbo en wo afstudeerprojecten, bij adviesopdrachten en geeft hij bijlessen.

Neem contact op met Peter…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.