Klaas Meekma

Scriptiebegeleider Klaas Meekma

Klaas heeft bedrijfskunde (Drs.) gestudeerd en begeleidt met veel enthousiasme hbo en wo studenten van verschillende opleidingen (waaronder bedrijfskunde, commerciële economie, MER, bedrijfseconomie en control, marketing, communicatie, SBRM (bijvoorbeeld een strategisch marketingplan of exportplan), management (uiteenlopende onderwerpen. o.a. ISO), MBA, international business en management studies en gerelateerde opleidingen) bij hun scriptie. Klaas heeft een concrete en resultaatgerichte aanpak en helpt jou daar waar nodig. Met zijn internationale ervaring en management ervaring, kan hij jou helpen bij het formuleren van strategische doelen, aanpak en aanbevelingen.

Klaas heeft gewerkt voor vele grote (internationale) opdrachtgevers en heeft naast theoretische kennis ook veel praktijkkennis opgedaan. Hij beleeft er plezier aan om theorie en praktijk te koppelen en jou te begeleiden bij het schrijven van een Topscriptie! Zijn aanpak is helder en gericht op resultaat. In korte tijd kan hij jou weer helpen om jouw plan van aanpak, scriptie of afgekeurde scriptie op de rails te zetten.

 

Neem contact op met Klaas…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.