Skip to content

Beste scriptiehulp

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Wil jij ook goede scriptiehulp van een erkend bureau? Wij vinden onafhankelijke beoordelingen van onze studenten belangrijk. Regelmatig ontvangen wij beoordelingen van onze studenten die wij hebben begeleid. Wij vragen deze studenten om hun beoordeling ook op een externe en onafhankelijke website te plaatsen, zodat deze voor iedereen zichtbaar zijn. Op deze website beoordelen studenten onze scriptiehulp op de onderdelen: service, prijs/ kwaliteit en eerste indruk. Wij hebben inmiddels al vier jaar op rij van deze onafhankelijke website een speciale Best of award ontvangen. Deze awards hebben we ook als certificaat mogen ontvangen en opgehangen. Wij kunnen dan ook met trots melden dat wij al meerdere jaren het beste scriptiebureau van Nederland zijn!

De beste scriptiebegeleiders werken bij Topscriptie

Werken bij Topscriptie kan een scriptiebegeleider niet zomaar. Bij Topscriptie stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van onze begeleiders. Tegenwoordig zijn er veel scriptiebegeleiders in Nederland en is er veel aanbod, maar wij selecteren alleen de beste begeleiders. Ambitie is een belangrijk woord binnen onze organisatie. Wij leveren op deze manier altijd de beste kwaliteit en tevens bieden wij onze studenten de beste prijs-kwaliteitsverhouding wanneer het om scriptiebegeleiding gaat. Wij zijn niet -zoals veel concurrenten- enkel een pool van scriptiebegeleiders, maar wij vormen een echt team (zo organiseren we ook met vaste regelmaat masterclasses en professionaliseringsdagen met een thema waarop we onze kwaliteit gezamenlijk bespreken en verder verbeteren). Ons team van scriptiebegeleiders bestaat uit professionals en experts met een zeer diverse achtergrond, maar zijn allemaal gefocust op het succesvol afronden van de scriptie. Tevens werken wij samen met een aantal onderwijsinstellingen (waaronder de Hogeschool van Amsterdam en de HAN) en een aantal bedrijven.

Aan Topscriptie zijn ruim 30 scriptiebegeleiders verbonden, waardoor wij altijd kwaliteit kunnen blijven bieden met de juiste expertise. Zij voldoen allemaal minimaal aan onderstaande eisen:

Afgestudeerd als master (1 of meerdere mastertitels), doctorandus en bij voorkeur gepromoveerd;

Relevante en uitgebreide werkervaring in het vakgebied;

Op de hoogte van actuele ontwikkelingen en houdt deze kennis continu bij;

Deskundig en zeer ervaren met scripties/ onderzoek, een goede sparringpartner;

Doelgericht snelle en concrete suggesties en adviezen formuleren;

Gespecialiseerd in belangrijke onderzoeksvaardigheden, methoden en technieken;

Enthousiast en makkelijk kunnen motiveren en inspireren.

Je eigen persoonlijke scriptiebegeleider

Bij Topscriptie krijg je altijd een professionele scriptiebegeleider toegewezen die perfect past bij jouw hulpvraag en scriptie/ afstudeerverslag en altijd snel beschikbaar is. Gezien wij een team zijn van scriptiebegeleiders met allen een andere expertise, is er altijd iemand beschikbaar die jou weer verder kan helpen. Uiteraard mag je hierin zelf ook een voorkeur aangeven. Tevens kunnen we altijd een tweede begeleider inzetten wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld bij jouw plan van aanpak, hele specifieke scriptiehulp met SPSS/ Stata, het redigeren van je scriptie/ beroepsproduct of als kritische tweede lezer om jouw scriptie naar een hoger niveau te krijgen.

Wil jij ook goede scriptiehulp van een professionele scriptiebegeleider?

Topscriptie is uniek in Nederland en biedt vele verschillende (flexibele) oplossingen voor iedere scriptie en hulpvraag.

Ben jij ook op zoek naar professionele scriptiehulp?

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×