Ik moet nog beginnen

Eindelijk, het eerste stuk van je opleiding zit erop en je bent er blijkbaar goed in. Want anders was je niet zo ver gekomen. Maar nu dat afstuderen. Als je er nu al stress van hebt of er slecht van slaapt, dan zou ik meteen doorpakken en zorgen dat je goed start.

We helpen je graag met je Plan van Aanpak, met de analyses of wanneer je last hebt van faalangst/ motivatieproblemen etc. Waar jij maar vast op loopt, wij hebben de juiste begeleiding in huis om je er mee te helpen.

Je hoeft het echt niet alleen te doen en het is helemaal niet raar om hulp te vragen. We hebben al meer dan 6000 tevreden klanten! Kijk maar:


Jonas (juli 2023)

Psychologie
10 / 10
Bij Topscriptie sta JIJZELF & JE PROJECT CENTRAAL
Ik had mijn twijfels over Topscriptie. Omdat ik bij een ander bureau het gevoel kreeg dat het ”alleen maar om geld ging”. Na een kort gesprek met Mirjam ben ik geïntroduceerd aan Nienke. Wat een pracht mens! Mijn motivatie ging van o naar 100. Bij Topscriptie heb ik het gevoel gekregen dat niet het geld (aantal uren) maar mijn project en ik zelf centraal staan. Dank je wel Mirjam & Nienke! Grt Jonas

Jonas (juli 2023)

Psychologie
10 / 10

Bij Topscriptie sta JIJZELF & JE PROJECT CENTRAAL Ik had mijn twijfels over Topscriptie. Omdat ik bij een ander bureau het gevoel kreeg dat het ”alleen maar om geld ging”. Na een kort gesprek met Mirjam ben ik geïntroduceerd aan […]

Bert (juli 2023)

Economie
9 / 10

Het laatste wat ik wilde was hulp. Toch gezocht, gekregen en losgetrokken uit dat scriptiemoeras.

Korte lijntjes, heldere communicatie, snelle een vakkundige hulp!

Bert (juli 2023)

Economie
9 / 10

Het laatste wat ik wilde was hulp. Toch gezocht, gekregen en losgetrokken uit dat scriptiemoeras. Korte lijntjes, heldere communicatie, snelle een vakkundige hulp!

Jeroen (juli 2023)

Accountancy
8.7 / 10

Met nog 5 weken tot de deadline van mijn master scriptie kwam ik tot de conclusie dat het theoretisch kader opnieuw geschreven moest worden en ik dus nog 5 weken had om een complete scriptie te schrijven. Enigszins gestrest contact opgenomen met Topscriptie. Na contact met Mirjam kreeg ik 1 dag later Audrey als begeleidster. Audrey had me na de eerste meeting al gerust gesteld dat het zeker nog haalbaar was. Met hulp en feedback van Audrey voor het schrijfproces en Herman voor de analyse ben ik inmiddels succesvol afgestudeerd!

Zeer kundige en flexibele begeleiders. Audrey maakte zelfs tijd in het weekend of voor een aantal appjes laat op de avond. Al met al een hele prettige begeleiding gehad van Topscriptie en in het proces ook nog veel geleerd over mijn eigen schrijfstijl en deze verbeterd.

Jeroen (juli 2023)

Accountancy
8.7 / 10

Met nog 5 weken tot de deadline van mijn master scriptie kwam ik tot de conclusie dat het theoretisch kader opnieuw geschreven moest worden en ik dus nog 5 weken had om een complete scriptie te schrijven. Enigszins gestrest contact […]

Laat ons je helpen? Neem contact op:

 Gratis en vrijblijvende Clarity Call;

 Voor persoonlijk advies op maat;

 In een half uurtje heb je duidelijkheid hoe we je kunnen helpen (en de kosten).


Laten we bellen!

Waarom Topscriptie:

 Al sinds 2011 persoonlijke begeleiding bij het afstuderen door ervaren professionals met expertise op jouw vakgebied;

 Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn GEEN scriptiefabriek met matchmakers die jou hoe dan ook binnen willen praten. Als we je niet kunnen helpen zullen we dat eerlijk zeggen;

 We hebben al meer dan 6000 mensen geholpen en we krijgen 4.8 van 5 sterren op Google Reviews;

 We zijn trots op het slagingspercentage van 92% bij de studenten die we hebben begeleid


Laten we bellen! Ik twijfel nog steeds

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.