Skip to content

Scriptiehulp Breda en Tilburg

Ben jij (Hbo/ Wo) student en woon of studeer jij in Breda en Tilburg? Wij bieden sinds 2011 scriptiehulp in Breda en Tilburg aan, zowel voor fulltime studenten als ook werkende studenten. We hebben verschillende begeleiders in Breda en Tilburg die scriptiehulp op locatie aanbieden. Zij hebben allen een andere achtergrond en ervaring (waaronder business en sociale studies), waardoor we verschillende opleidingen op locatie in Breda en Tilburg goed kunnen begeleiden. Zo hoef je niet ver te reizen om begeleiding bij je scriptie te krijgen!

In Breda en Tilburg begeleiden we studenten bij hun scriptie/ beroepsproduct uit Noord-Brabant. We hebben ervaring met verschillende onderwijsinstellingen en in Breda en Tilburg zijn dat met name de volgende onderwijsinstellingen:

Fontys Hogeschool en Fontys Sporthogeschool;   

Hogeschool Tio;
Technische Universiteit (TU) Breda en Tilburg;
Schoevers;
Design Academy;
Andere onderwijsinstellingen zoals de NCOI, NTI en de LOI.
 

Scriptiehulp Eindhoven

 
Onze begeleiding is maatwerk en we kunnen je helpen bij het hele scriptieproces of specifiek bij bepaalde onderdelen waar jij op vastloopt. Loop je vast bij het maken van je plan van aanpak of heb je hulp nodig bij het opstellen van je onderzoeksmethoden? We bieden hulp waar jij dat nodig hebt, op locatie in Breda en Tilburg of eventueel gecombineerd met online hulp. 
 
Tevens zijn we gespecialiseerd in ondersteuning van studenten met uitstelgedrag, ADHD, faalangst/ perfectionisme en dyslexie. 
 

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×