Studiecoaching tarieven bedrijven

Tarieven studiecoaching voor bedrijven, onderwijsinstellingen en werknemers

De studiecoaching is afgestemd op de individuele werknemer. De professionele ondersteuning draagt bij aan het succesvol en sneller afronden van de studie. Onze tarieven voor studiecoaching zijn afhankelijk van de gewenste methode en vorm van begeleiding. Hieronder geven wij de standaardtarieven weer.

Onze tarieven voor studiecoaching voor uw werknemers zijn scherp en concurrerend. U heeft altijd een helder inzicht in de begeleidingstijden, uw facturen en voortgang middels onze beveiligde Topscriptie Community. Voor meer uitleg over de Topscriptie Community, klik hier.

 
Locatie traject
€ 90- p.u. excl. BTW

5 of meer uren per werknemer

Flexibel en geen abonnement

Door heel Nederland, ook bij u op kantoor

Trainingen op locatie

»Topscriptie richt zich op maatwerk trainingen op het gebied van studie- en academische (schrijf)vaardigheden voor bedrijven. Het volledige aanbod aan trainingen wordt op maat en op een locatie naar keuze aangeboden. De details en mogelijkheden bespreken wij graag met u. Een kleine selectie van veelvuldig gekozen onderwerpen: Wetenschappelijk / academisch schrijven, Slimmer een scriptie schrijven, Time management, Academisch leren en Presenteren .

 

Wilt u meer informatie? Vraag een vrijblijvend gesprek met ons aan…

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.