Julian van der Kleijn

Julian heeft communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in de richting commerciële communicatie. Na de nodige praktijkervaring opgedaan te hebben, heeft hij ervoor gekozen zijn kennis door te geven via het hbo. Tien jaar scriptiebegeleiding heeft hem duidelijk gemaakt waar de uitdagingen  van het afstuderen kunnen zitten. Je maandenlang storten op een complex vraagstuk is een traject met veel verschillende kanten. Bij de meeste van deze kanten kan hij je verder helpen. Een solide onderzoeksbasis is key en dit consistent zien door te voeren is noodzaak voor een helder antwoord op je scriptievraag. Daarnaast weet Julian goed gebruik te maken van de databanken voor bruikbare input en helpt hij je indien nodig met de taalverzorging. Elementen die je helpen bij het schrijven van een Topscriptie.

Inhoudelijk ligt zijn expertise bij positioneringsvraagstukken, haalbaarheidsonderzoeken, (strategische) marketing en vragen  rondom de juiste communicatiestrategie. En zijn ervaring als docent maakt dat het makkelijker is de beoordelingscriteria vanuit jouw opleiding juist te interpreteren.

Julian biedt zowel online scriptiebegeleiding (via Skype/Hangout, mail, telefonisch, Whatsapp, etc.) als ook 1-op-1 scriptiebegeleiding op locatie in Den Bosch en omgeving.

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.