Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Sebastiaan

Topscriptie.nl (begeleider: Mirjam) heeft bijzonder veel voor me betekend in het schrijven van mijn Bachelor-scriptie. De input die ik kreeg was behulpzaam en opbouwend en hielp mijn scriptie naar een hoger niveau te krijgen. Ook was het heel fijn om met mijn begeleider te sparren over de mogelijkheden om een hoofdstuk vorm te geven; hoe giet ik de informatie die ik heb opgedaan in een juiste/leesbare vorm waarin alles tot zijn recht komt? Heel fijn!

We begonnen met een aantal afspraken op locatie om de basics van mijn onderzoek goed op papier te krijgen. Toen ik de smaak te pakken had zijn we overgeschakeld naar feedback via mail en skype-meetings om feedback verder door te nemen. Ik gaf aan wanneer ik behoefte had feedback en dat heeft heel fijn gewerkt omdat begeleiders vanuit mijn opleiding zo zeker niet werken.

Op kwaliteit wil je niet beknibbelen (heb ik altijd geleerd) en dat geld ook voor de begeleiding door Topscriptie.nl. Het kost wel iets, maar daar krijg je veel voor terug, het is zeker de moeite waard!

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.