Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Ikram Arslan

Een aantal maanden vond ik lastig mijn scriptie voor elkaar te krijgen. Ik kreeg geen begeleiding vanuit kantoor (dus opdrachtgever) en vanuit school want mijn begeleidster ging met zwangerschapsverlof of zij reageerde heel laat op mijn mailen en noem maar. Door omstandigheden liep ik een beetje vertraging. Op een van de manier wist ik niet meer wat ik moest doen en hoe ik moest aanpakken. Op een dag ben ik onverwachts op topscriptie.nl terecht gekomen. Toen dacht ik laat het even opbellen en informatie inwinnen. Eerlijk gezegd in beginsel was ik bang om contact met ze op te nemen. Toen dacht ik doe het gewoon! Bellen kan geen kwaad! Dus toen besloot ik contact met ze op te nemen en ik kreeg Mirjam als eerste aan de lijn. Zij vertelde mij over de begeleiding, kosten en noem maar op. Alles leek me goed en besloot met ze samen gaan werken. Ik kreeg Chantal als begeleidster toegewezen. En ik wilde binnen een termijn mijn scriptie afmaken dus binnen een maand! Nou ik kan met trots zeggen, dat ik ontzettend blij ben dat ik zo een stap heb genomen en met een goed resultaat mijn scriptie binnen een maand heb afgerond! De samenwerking en de begeleiding was uitstekend! Dit had ik niet verwacht!

Maar dit raad ik echt idereen aan! Wijs niet bang en neem de stap als je er niet uit komt met je scriptie! Dames jullie zijn geweldig! Gelukkig bestaat zo een organisatie! Ik kom zeker ooit bij jullie terecht als ik ergens niet uitkom!

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.