Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593

Anna

Erg fijne hulp via Skype gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd, ook hoe ik sommige dingen in het rapport zelf zou moeten verwerken / neerzetten. De begeleider had duidelijk verstand van zaken. Ook werden er suggesties gegeven voor aanvullingen en verbeteringen voor het rapport wat waardevol was. Het heeft mij vertrouwen gegeven en steeds weer een stapje verder kunnen brengen met mijn scriptie wanneer ik zelf vast liep.
Een ding waar ik tegen aan liep in het proces is dat wat de school van mij verwachtte in het rapport te zetten niet overeen kwam met wat de begeleider van topscriptie me vertelde wat er in het rapport moest staan (dit ging om wat er in een tabel uit SPSS moest staan). Dit heb ik achteraf nog verandert. Dit kan ik niet aan mijn begeleider van topscriptie wijten, alleen maar aan mijzelf, maar het is een tip voor volgende studenten om dit van te voren goed uit te zoeken wat de school zelf in het rapport / statistieken verwacht.

Heldere communicatie, duidelijke uitleg, prettige samenwerking.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.