Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Corine

Ik ben heel goed begeleid door Judy Nijman. Zij is met recht een data-tijger. Weet precies de goede analyses uit SPSS te toveren en werkt snel. Via skype heeft me door SPSS geloodst. Terwijl ze alle data-handelingen uitvoert weet ze op begrijpelijke wijze uitleg te geven over wat ze doet en daarbij weet ze mijn vragen en ideeën goed in te passen.
Met haar hulp heb ik mijn resultaten gedegen kunnen verwerken en dat heeft me een 9,2 opgeleverd met het advies te gaan publiceren. Ze kijkt niet op de minuut. Is heel vriendelijk en goed bereikbaar. Ze reageert altijd snel en geeft duidelijk weer wanneer ze aan de slag kan met mijn vraag en houdt zich aan die afspraak. Ik kan Judy aan iedereen aanraden.

Goed in staat moeilijke taal te vertalen naar begrijpelijk. Goed bereikbaar. Heel vriendelijk.Kan ik niet bedenken. Ze doet haar werk erg goed.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.