Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Simone

Bedankt Mirjam voor de professionele en snelle hulp bij mijn onderzoeksvoorstel. Al langere tijd keek ik op tegen het schrijven van mijn scriptie (NCOI bedrijfskunde). Mede door mijn fulltime baan (en gezin) heb ik het altijd erg druk, maar ook voel ik me vaak onzeker over of ik dit wel kan (ik ben toch meer een praktijkmens). Ik ben uiteindelijk gaan Google-en naar scriptiebegeleiding en kwam als eerste bij Mirjam van Topscriptie terecht, ik had gelijk een klik en zag het weer positief in. Mirjam heeft mij geholpen bij mijn onderzoeksvoorstel de afgelopen maand (deze is nu goedgekeurd), ze reageerde altijd supersnel op mijn vragen en gaf fijne adviezen en feedback. In het begin hebben we een keer samen om de tafel gezeten en dat heeft mij ook veel meer duidelijkheid gebracht.

Nu ga ik volgende week starten met mijn interviews en zal jullie zeker weer snel gaan benaderen. Het is voor mij echt een stok achter de deur en voelt goed dat er altijd iemand is die mij verder kan helpen, ik hoop met jullie hulp straks ook mijn scriptie succesvol af te ronden en heb er alle vertrouwen in. Bedankt en tot snel!

Ik heb Topscriptie reeds aangeraden aan 2 klasgenoten die ook vastliepen, het werkt erg fijn Ik heb geen verbeterpunten

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.