Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593

Nikki

Al een tijd waren mijn studie genoot en ik bezig met het schrijven van onze hbo scriptie voor de studie SPH. Met de begeleiding vanuit de Hogeschool lukte het ons niet om naar een voldoende toe te werken. Daarom zijn wij rond gaan kijken naar externe begeleiding.

Het eerste contact met Topscriptie (Mirjam) verliep snel en na een evaluatie van onze scriptie zijn wij ingedeeld onder begeleiding van René. Tijdens de individuele begeleiding op locatie zijn wij beide stap voor stap aan de slag gegaan met het aanpakken van de verbeterpunten. Niet alleen heeft hij ons begeleid met het (her)schrijven van onze scriptie, maar ons ook mentaal ondersteund en gemotiveerd om door te gaan. Na twee maanden begeleiding en hard werken hebben wij beide eindelijk een voldoende kunnen bemachtigen voor onze scriptie!

Wij zijn heel erg tevreden met de service en begeleiding die Topscriptie ons heeft geboden en zouden dit aan iedereen aanbevelen die vast zit in het scriptieproces.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.