Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Isabella

Het lastigste onderdeel van het hele MSc. traject was voor mij het SPSS gedeelte van de scriptie. Met name het leren bedienen van SPSS zowel als het interpreteren van de output waren mij niet duidelijk toen ik aan dit onderdeel van mijn scriptie begon. Via internet vond ik Top Scriptie en heb contact opgenomen. Vrijwel direct kreeg ik uitgebreid antwoord en werd er een begeleider (Herman) gevonden en werd er een plan op maat gemaakt. Herman heeft me uitstekend geholpen met zijn kennis en kunde en het was heel fijn en leerzaam om door zo’n ervaren SPSS whizzard begeleid te worden! Daarnaast was Herman erg flexibel om afspraken mee in te plannen. Ondanks dat hij erg druk was, kon er altijd op korte termijn een meeting plaatsvinden. Ook op mails met vragen reageerde Herman heel vlot en adequaat.
Toen ik mijn resultaten eenmaal had geschreven heeft Herman een review gedaan en aan de hand daarvan heb ik het stuk ook nog kunnen verbeteren. Ik ben super blij dat dit soort begeleiding bestaat, zonder deze hulp had het voor mij erg lastig geworden om de scriptie op tijd af te krijgen. Nu ben ik geslaagd en is het MSc. hoofdstuk afgesloten – voelt super fijn. Het was een goede investering en het geld meer dan waard!

Hoog kennis niveau en goede service. Kwaliteit op maat

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.