Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp of bel een scriptiebegeleider
0614592593

Jolien Aarnoudse

Nadat mijn scriptie afgekeurd was,contact opgenomen met topscriptie. Mijn situatie en onderwerp uitgelegd en ik had al heel snel reactie van Mirjam. Ik ben gekoppeld aan René Rector. Waarvoor vele malen dank, precies wat ik nodig had. Dat hebben ze echt heel goed ingeschat!

Er waren heel wat fundamentele mankementen aan mijn scriptie, en René heeft me super goed geholpen om alles op een rijtje te krijgen. Met hele praktische voorbeelden kreeg hij mij dingen uitgelegd, die ze me op de hogeschool niet duidelijk konden maken. Helaas was mijn scriptie niet in één keer voldoende, maar dat lag zeker niet aan een gebrek aan kundigheid vanuit topscriptie, maar de hogeschool wilde een aantal dingen ‘anders’ zien dan ik gedaan had, niet omdat het fout was.. Ik kreeg wel complimenten vanuit de opleiding dat ze nu zagen dat ik echt begreep waar het om ging en dat ik een mooie ‘ronde’ scriptie had geschreven van begin tot eind. De structuur die ontbrak was nu in orde.

De communicatie met René verliep altijd vlot en soepel. De feedback heb ik echt iets aan gehad en was voldoende op niveau/diepgang. Ja, het heeft geld gekost, maar dit was het zeker waard. Zonder hem was mijn scriptie nooit geweest wat hij nu is. Na 2 herkansingen heb ik nu een dikke 7,5 gescoord. Iets wat volgens school niet vaak gebeurt, zo’n mooi cijfer na een herkansing. Dikke pluim voor René en Mirjam dus. Ik zou topscriptie zeker aanbevelen mocht iemand problemen hebben met de scriptie. Ook nadat de begeleiding stopte, kreeg ik af en toen nog een mailtje van René hoe het ging, of ik al geslaagd was en dat hij erg benieuwd was naar de afloop. Helemaal top vond ik dat!

Snelle communicatie

Je moet het je kunnen veroorloven

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.