Skip to content

Scriptiebegeleiding Rotterdam

Topscriptie geeft scriptiebegeleiding in Rotterdam voor alle (mbo, hbo en wo) studenten die graag op locatie face to face begeleiding willen. Daarnaast geven we ook studiecoaching in Rotterdam. Het is altijd fijn om dichtbij huis scriptiebegeleiding te krijgen van een professionele scriptiebegeleider met vakinhoudelijke kennis! Topscriptie geeft scriptiebegeleiding in Rotterdam veelal vanuit het centraal gelegen NN gebouw. Er zijn studenten die het prettig vinden om op hun eigen onderwijsinstelling, universiteit of bibliotheek af te spreken, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je in Rotterdam wonen en thuis willen afspreken, dan horen wij het graag. Meestal kan dit tegen een kleine reiskostenvergoeding. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat je alle boeken en andere materialen bij de hand hebt. Vooraf spreken we uiteraard in overeenstemming met jou af wanneer en waar we jou gaan helpen. Het is ook mogelijk om scriptiebegeleiding in Rotterdam te combineren met online begeleiding.
 

Scriptiehulpdienst Rotterdam

Wij bieden sinds 2011 onze scriptiehulpdienst in Rotterdam aan. Hier hebben wij verschillende scriptiebegeleiders beschikbaar met allen een andere expertise en achtergrond voor zowel fulltime als ook deeltijd (werkende) studenten, o.a.:
Onze scriptiehulpdienst in Rotterdam is vooral gericht op studenten van de Hogeschool Rotterdam (en de Career Academy), Erasmus Universiteit (EUR), Hogeschool INHOLLAND, Tio Rotterdam, Thomas More hogeschool en EuroCollege Rotterdam. Maar uiteraard kunnen we je ook bijstaan wanneer je aan een andere onderwijsinstelling studeert of gebruik maakt van thuisonderwijs.
 
Er is dus altijd een professionele scriptiebegeleider beschikbaar die jou kan helpen bij jouw plan van aanpak, scriptie of herkansing. Veel studenten hebben moeite met het plan van aanpak, de inhoud, het literatuuronderzoek, het analytisch vermogen in de scriptie te laten zien, de structuur, samenhang en meer diepgang aanbrengen. Uiteraard kunnen we jou ook helpen bij het analyseren van je (statistische) kwantitatieve data of kwalitatieve (interviews) data en bij het oefenen van de verdediging. Met onze scriptiehulpdienst in Rotterdam en omgeving (eventueel gecombineerd met online scriptiehulp) helpen we jou daar waar nodig! De voordelen op een rijtje:
 
 

Je krijgt een persoonlijke scriptiebegeleider die echt bij jou past (en beschikt over de juiste kennis en ervaring);

Ervaring; wij begeleiden sinds 2011 in Rotterdam en weten wat instellingen vragen;

Gespecialiseerd in studieontwijkend gedrag, faalangst en meer;

Meer inspiratie en rust; je ontvangt concrete adviezen en je kunt weer verder;

Een begeleider die er écht voor je is, je staat er niet meer alleen voor.

Wil jij graag scriptiebegeleiding op locatie in Rotterdam of omgeving?

Topscriptie heeft al ruim 6.000 studenten geholpen!

Laat ons je helpen bij je studie of het afstuderen. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

4.8
powered by Google
js_loader
×