Scriptiehulp Eindhoven

Ben jij (Hbo/ Wo) student en woon of studeer jij in Eindhoven? Wij bieden sinds 2011 scriptiehulp in Eindhoven aan, zowel voor fulltime studenten als ook werkende studenten. We hebben verschillende begeleiders in Eindhoven die jou kunnen helpen bij je scriptie. Zij hebben allen een andere achtergrond en ervaring (waaronder business en sociale studies), waardoor we verschillende opleidingen op locatie in Eindhoven goed kunnen begeleiden. Zo hoef je niet ver te reizen om begeleiding bij je scriptie te krijgen!

 

In Eindhoven begeleiden we scriptiestudenten uit Noord-Brabant. We hebben ervaring met verschillende onderwijsinstellingen en in Eindhoven zijn dat met name de volgende onderwijsinstellingen:

 

Fontys Hogeschool en Fontys Sporthogeschool;      Fontys

Hogeschool Tio;
Technische Universiteit (TU) Eindhoven;
Schoevers;
Design Academy;
 Andere onderwijsinstellingen zoals de NCOI, NTI en de LOI.
 

 
Onze begeleiding is maatwerk en we kunnen je helpen bij het hele scriptieproces of specifiek bij bepaalde onderdelen waar jij op vastloopt. Loop je vast bij het maken van je plan van aanpak of heb je hulp nodig bij het opstellen van je onderzoeksmethoden? We bieden hulp waar jij dat nodig hebt, op locatie in Eindhoven of eventueel gecombineerd met online hulp. 
 
Tevens zijn we gespecialiseerd in ondersteuning van studenten met uitstelgedrag, ADHD, faalangst/ perfectionisme en dyslexie. 
 
 
 

Topscriptie heeft al ruim 5.110 studenten geholpen aan een Topscriptie!

Helpen wij jou ook aan een TopScriptie? Neem contact met ons op!

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.