Anne Slotman

Anne is een scriptiebegeleider met veel kennis op het gebied van de sociale wetenschappen en kwantitatief onderzoek. Ze heeft een bachelor Klinische en Gezondheidspsychologie en een onderzoeksmaster Migration, Ethnic Relations and Multiculturalism (cum laude). Tevens is zij enkele jaren werkzaam geweest aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier was zij onderzoeker en docent sociaal medische wetenschappen en begeleidde zij o.a. SPSS practica en scriptiestudenten. Anne heeft talloze kwantitatieve onderzoeken uitgevoerd en papers geschreven, waarvan er meerdere zijn gepubliceerd in wetenschappelijke vakbladen. De afgelopen jaren heeft zij zich gericht op coaching en was zij o.a. scriptie- en studiebegeleider in Utrecht en Amsterdam. Ook heeft zij een opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach gevolgd.

Anne helpt HBO- als WO-studenten van sociale studies (bijv. psychologie, sociologie en Social Work) tijdens het gehele scriptieproces. Je kan bij haar terecht met vragen over je onderzoeksopzet, het structureren en onderbouwen van je scriptie, het verwoorden van ideeën en het analyseren en rapporteren van je resultaten. Tevens is zij daar als luisterend oor en extra steuntje in de rug.

Neem contact op met Anne…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.