Dr. Gideon de Jong

Gideon is een ervaren en zeer gemotiveerde scriptiebegeleider. In 2008 studeerde hij cum laude af aan de Rijksuniversiteit Groningen met een Master Algemeen Pedagogische Wetenschappen (Adult Education and Lifelong Learning), en in 2014 promoveerde hij aan de Medische Faculteit van de Vrije Universiteit op een onderzoek naar het proces en de impact van Eigen Kracht-conferenties in de openbare geestelijke gezondheidszorg. Gideon begeleidt met name studenten van medische studies (zoals gezondheidswetenschappen, Hbo-V, MANP etc.) en sociale studies, maar kan je ook bijstaan wanneer je een andere studierichting hebt gekozen. Tevens is Gideon gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek.

Naast scriptiebegeleiding is Gideon ook werkzaam als docent en onderzoeker op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke hulpverlening aan Southern Cross University in Gold Coast, Australië. Gideon begon in 2004 zijn loopbaan als verpleegkundige bij GGZ Drenthe en vervolgens Arkin in Amsterdam. Voordat hij in 2016 naar Australië verhuisde, bekleedde hij een functie als onderzoeker en docent aan het VU medisch centrum, afdeling Medical Humanities. Sinds 2013 is hij als Research Fellow verbonden aan de Universidad de San Gil (UNISANGIL), Colombia, waar hij docenten helpt hun onderzoeksvaardigheden te verbeteren. Gideon heeft een sterke interesse in onderzoek naar de maatschappelijke (geestelijke) gezondheidszorg, en dan met name in het betrekken van familie en sociale netwerken in besluitvorming en zorgplanning. Hij heeft sinds 2010 ruime ervaring (zowel in Nederland als Australië en Colombia) met het begeleiden van studenten in het voorbereiden en uitvoeren van onderzoek, en het schrijven van hun scriptie.

 

Neem contact op met Gideon…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.