Lester van der Pluijm

Lester is cum laude afgestudeerd in sociologie (MSc) en heeft daarnaast ook succesvol en cum laude een onderzoeksmaster logica en argumentatie (MA) afgerond. Lester helpt studenten bij het scriptieproces en/ of hun herkansing, waarbij hij ook uitgebreide ervaring heeft met kwantitatieve data-analyses in SPSS, R (en R studio), kwalitatieve data analyses (waaronder in Atlas.ti) en het rapporteren van de onderzoeksresultaten in je scriptie.

Lester heeft uitgebreide ervaring met SPSS als wetenschappelijk beleidsonderzoeker. De eerste stap in het proces is het structureren van de dataset en bepalen welke analyses relevant zijn. De volgende stap is het gezamenlijk uitvoeren van de analyses en kijken wat de resultaten precies betekenen en hoe ze het beste genoteerd kunnen worden. Uiteraard helpt Lester scriptiestudenten ook bij hun gehele scriptie, want zonder goede inleiding en theoretisch kader wordt het ook lastig om goede analyses te draaien. Ook zijn de conclusies en de discussie in je scriptie zeer belangrijk. Lester begeleidt scriptiestudenten in Utrecht, Amsterdam en Den Bosch. Online scriptiebegeleiding (via Skype bijvoorbeeld) is ook mogelijk.

Neem contact op met Lester…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.