Skip to content

Tip een vriend actie: gratis scriptiebegeleiding

Tip een vriend actie: ontvang nu een half uur GRATIS scriptiebegeleiding van Topscriptie

Heb jij een vriend, vriendin, studiegenoot of ken je iemand anders die wel wat hulp bij zijn scriptie kan gebruiken? Als je het ons laat weten (zie hieronder) ontvang je een half uur gratis online scriptiebegeleiding (per vriend) op jouw account.

Tip een vriend actie: gratis scriptiebegeleiding

Wat moet je doen?

– Stuur een email naar mirjam@topscriptie.nl met de naam en contactgegevens van jouw vriend(in). Vraag hiervoor eerst om toestemming van degene die je aanbeveelt.

Wij nemen geheel vrijblijvend contact op met je vriend(in) om te kijken hoe we hem/ haar ook kunnen helpen. Zodra je vriend(in) of studiegenoot via ons start met scriptiebegeleiding*, ontvang je van ons een half uur gratis scriptiebegeleiding.

* Minimale afname van scriptiebegeleiding: 3 uren

Scriptiebegeleidster en eigenaresse van Topscriptie Mirjam de Winter is cum laude afgestudeerd. Zij begeleidt al een aantal jaren studenten bij hun scriptie en heeft zichzelf gespecialiseerd in studeren en het schrijven van een scriptie wanneer er sprake is van vermijding/ uitstelgedrag, faalangst, perfectionisme, hoogbegaafdheid, ADHD, autisme, onzekerheid en motivatieproblemen.

×