Henk Boswinkel

Henk is afgestudeerd in bedrijfskunde en personeelsmanagement. Sinds 1984 verzorgt hij verschillende opleidingen en trainingen. Sinds 2005 heeft Henk al vele HBO- en MBA studenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun scriptie, bij zowel commerciële als reguliere opleidingsinstellingen. Henk zijn ervaringen liggen onder andere op het gebied van kwaliteit, klantloyaliteit, CRM, interne- en externe communicatie, commerciële economie, small business en retail management (SBRM), sportmanagement, leisure management en marketingcommunicatie. Tevens heeft Henk via Topscriptie de afgelopen jaren ook veel studenten van afstandsonderwijs en onderwijs voor werkende studenten begeleid, zoals de NCOI, LOI, Scheidegger, NTI en de Open Universiteit.

Henk begeleidt voornamelijk vanuit de regio’s Rotterdam en Eindhoven.

Mede door zijn jarenlange ervaring als (internationaal) interim manager en business coach is hij een absolute generalist met veel kennis en ervaring. Zijn sterke punten zijn aanbrengen van structuur in afstudeerscripties, het creëren van een goede samenhang tussen de probleemstelling en onderzoeksvragen en overige delen van de scriptie, het verwerken van data en het verwerken en implementeren van relevante theorieën en modellen. Studenten zijn vooral tevreden over Henk omdat hij in staat is structuur aan te brengen en ogenschijnlijk complexe vraagstukken weet terug te brengen tot beheersbare onderdelen.

Neem contact op met Henk…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.