Skip to content

Joost van Beek

Business, logistiek, supply chain

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Joost van Beek

Joost van Beek

Scriptiebegeleider Joost van Beek is afgestudeerd in Bedrijfskunde, zowel op hbo-niveau als universitair en is met name gespecialiseerd in Logistiek en Supply Chain Management. Ook heeft Joost als expat relevante internationale praktijkervaring opgedaan en is 30 jaar werkzaam geweest als lijn- en projectmanager. Ook in deze periode heeft Joost vele tientallen studenten begeleid. Hij is daarnaast in het recentere verleden als student- en scriptiebegeleider vier jaar verbonden geweest aan hogeschool Fontys.

Joost helpt je graag bij het controleren van jouw scriptie: PVA, de rode draad, het opzetten van de juiste structuur, een logische opzet en inhoud. Joost begeleidt onderwerpen op het gebied van Business studies, Bedrijfskunde, Logistiek en Supply Chain Management, procesverbetering / Lean (Manufacturing).

Joost begeleidt studenten van verschillende opleidingen bij hun scriptie door actief mee te denken en het plaatsen van kanttekeningen en doet dit met veel enthousiasme en passie. Het gaat er om de studenten inhoudelijk op een hoger niveau te brengen en te motiveren. Zijn begeleiding kenmerkt zich door het bieden van een duidelijke structuur zodat ook het eigen inzicht hoe verder te gaan wordt vergroot. Door de snelle terugkoppeling komt er (weer) vaart in de werkzaamheden om de scriptie te voltooien.

Studenten geven aan geduld, bruikbare en snelle feedback zeer te waarderen Elke student heeft weer andere ondersteuning nodig, zodat een “topscriptie” kan worden afgeleverd die niet alleen leidt tot een succesvolle afronding van de stage / afstuderen, maar tevens veel waarde heeft voor de opdrachtgever. Het is voor mij erg motiverend als studenten aangeven dat zij na het eerste gesprek weer op weg zijn geholpen en vol energie doorpakken.

Joost geeft scriptiebegeleiding in Eindhoven, Venlo, Sittard, Heerlen en online. Ook als de scriptie in het Duits dient te worden geschreven behoort dat tot de mogelijkheden.

 

Neem contact op met Joost…

×