Joya van Hout

Joya van Hout heeft Europees en internationaal recht gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam, de Universiteit van Tilburg en aan de Universiteit van Maastricht. Aanvullend heeft zij specialisaties gevolgd zoals financieel recht en geschiedenis en religie. Ze heeft als advocaat gewerkt bij Pontius advocaten in een algemene praktijk. Inmiddels heeft Joya al tientallen juridische studenten bij hun (hbo en bachelor- en master) scriptie rechten, gezondheidsrecht / arbeidsrecht / internationaal recht en andere specialismen, sociaal juridische dienstverlening (SJD), rechtsgeleerdheid en gerelateerde studies succesvol via Topscriptie geholpen.

Het coachen en concreet helpen van een student bij zijn of haar scriptie vindt Joya vooral leuk en een kans om haar interesses en werkervaring te combineren. Studenten vinden Joya een fijne scriptiebegeleidster, omdat ze de structuur biedt die studenten vaak zoeken en tevens veel inhoudelijke kennis heeft. Ook is ze flexibel en goed bereikbaar. Naast het geven van de inhoudelijke feedback is ze een enthousiaste scriptiecoach die studenten gemotiveerd weet te houden en aan een duidelijke planning en tussentijdse deadlines houdt. Ze vindt motivatie een van de belangrijkste factoren bij het schrijven van een scriptie. De rest kan je leren, aldus Joya.

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.