Lies Kamerbeek

Scriptiebegeleidster Lies Kamerbeek

Lies heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en klinische psychologie. Lies heeft veel ervaring op gedaan als scriptiebegeleider van hbo- en wo studenten maar daarnaast ook als onderzoeker. Als onderzoeker begeleidt Lies het gehele onderzoekstraject: van het maken van het plan van aanpak, de projectplanning en het ontwerpen van het benodigde instrumentarium tot het uitvoeren van de analyses, de rapportages, de presentatie en advisering over en implementatie van veranderingen en innovaties. Ze heeft ook verschillende wetenschappelijke artikelen gepubliceerd over diverse onderwerpen. Tevens heeft ze studenten met letselschade begeleid.

Lies begeleidt studenten met verschillende studies van A tot Z, van verpleegkunde en MANP, onderwijskunde tot bijvoorbeeld SJD. Lies kan jou helpen bij een duidelijke probleemanalyse en opzet van je scriptie tot het schrijven van een goede conclusie en discussie. Ze kan je tevens helpen bij het opzetten van je onderzoeksmethoden, data analyses (in SPSS of kwalitatieve data) en meer.

Je kunt bij Lies terecht voor scriptiehulp vanuit Den Bosch en omgeving en online.

 

Neem contact op met Lies…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.