Nienke van Dongen

Nienke heeft Nederlands recht en Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd. Aan de Erasmus Universiteit en aan de Hogeschool Rotterdam heeft zij zich in het verleden ook als docent, coach, project-, stage- en scriptiebegeleider ingezet voor studenten. Nienke heeft hier ook onderwijs en tentamens ontwikkeld en samengesteld. Het corrigeren van teksten doet zij al jaren met ontzettend veel plezier en scriptiebegeleiding is hierbij de kers op de taart. Nienke biedt met veel enthousiasme scriptiehulp van A tot Z aan studenten, zodat zij samen de scriptie op een vooral positieve en gestructureerde manier kunnen afronden. Nienke denkt inhoudelijk met je mee, zorgt voor een goede structuur maar kan je ook bijstaan wanneer je hulp wil bij het proces (bijvoorbeeld wanneer er sprake is van studieontwijkend gedrag). Dat geeft beiden positieve energie om optimaal te kunnen presteren.

Je kunt bij Nienke terecht voor online scriptiebegeleiding via Facetime, Skype of via de e-mail. Wil je liever afspreken op locatie? Nienke geeft scriptiehulp op locatie in Rotterdam.

 

Neem contact op met Nienke…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 4.820 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.