Nienke van Dongen

Scriptiebegeleidster Nienke van Dongen

Nienke heeft Nederlands recht en Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd. Aan de Erasmus Universiteit en aan de Hogeschool Rotterdam heeft zij in het verleden als docent recht(en) en communicatie gewerkt. Zij heeft zich ook ingezet als coach, project-, stage- en scriptiebegeleider. Nienke heeft bovendien onderwijs en tentamens ontwikkeld en samengesteld. Het corrigeren van teksten op taal doet zij al jaren met ontzettend veel plezier en scriptiebegeleiding is hierbij de kers op de taart. Nienke biedt met veel enthousiasme scriptiehulp van A tot Z aan studenten, zodat zij samen de scriptie op een vooral positieve en gestructureerde manier kunnen afronden. Nienke denkt inhoudelijk met de student mee en zorgt voor een goede structuur. Zij kan studenten ook bijstaan, wanneer zij hulp willen bij het proces (zoals plannen, een stok achter de deur), bijvoorbeeld wanneer er sprake is van studieontwijkend gedrag, AD(H)D, faalangst en dyslexie. Dat geeft positieve energie om optimaal te kunnen presteren. Je kunt bij Nienke terecht voor scriptiebegeleiding van juridische studies (hbo rechten, SJD etc.) tot historische en sociale studies. Ze is tevens bekend met de juridische leidraad en praktijkgericht juridisch onderzoek (van Schaaijk) en kan je ook helpen bij je stageverslag. 

 

Je kunt bij Nienke terecht voor online scriptiebegeleiding via Facetime, Teams/ Zoom/ Skype of via de e-mail. Wil je liever afspreken op locatie? Nienke geeft scriptiehulp op locatie in Friesland.

 

 

Neem contact op met Nienke…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.