Renée Bouwman

Scriptiebegeleidster Renée Bouwman

Renée (1986) heeft expertise binnen de zorgsector (gezondheidswetenschappen, jeugdzorg, medische studies). Renée is cum laude afgestudeerd op de master Gezondheidswetenschappen aan de VU. Daarna heeft ze een PhD gedaan en veel ervaring opgedaan als onderzoeker. Haar onderzoeken gaan over beleidsevaluaties in de jeugd- en gezondheidszorg, op macroniveau (beleid van het ministerie) en microniveau (beleid van een ziekenhuis). Ze heeft daarbij veel gepubliceerd, en ervaring met het begeleiden van jonge onderzoekers en stagiaires. Ze kan je van begin tot eind bijstaan bij je scriptie, en zowel bij kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Loop je vast bij een statistische analyse (in STATA of SPSS), literatuuronderzoek, een plan van aanpak, of het schrijven van een heldere (academische) tekst? Dan kun je bij Renée terecht. Tevens heeft ze ook wat kennis van Kwalitan, MAXQDA en is Renée bekend met een systematische review.

Renée kan je goed motiveren en heeft een resultaatgerichte en flexibele werkwijze, denkt actief met je mee en zorgt ervoor dat je met concrete adviezen weer snel verder kunt met je scriptie. Renée begeleidt alle (hbo en wo) sociale studies waaronder bijvoorbeeld sociologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen, psychologie, pedagogiek, jeugdzorg, etc.

Renée biedt online scriptiebegeleiding aan en op locatie kun je bij Renée terecht in Arnhem (en omgeving).

 

Neem contact op met Renée…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.