Skip to content

Selma Dekker

Business studies, verandermanagement, allround

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Selma Dekker

Selma Dekker

Selma heeft een wetenschappelijke master in Science (specialisatie verandermanagement) aan de universiteit afgerond en tevens in het verleden een hbo commerciële economie (cum-laude) studie afgerond. Ze is gestart met promoveren en begeleidt hiernaast met veel plezier studenten van verschillende opleidingen bij hun opleiding en scriptie:

Ik gun iedereen het eureka-moment, als alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Als je net dat ene kapstokhaakje in de literatuur vindt om heel je onderzoek, wat je in gedachten hebt, aan op te hangen.

DAT moment gun ik iedereen!

Ik ben ervan overtuigd dat het niet ALLEEN gaat om het (eind)resultaat: je plan van aanpak, je afgeronde scriptie/ onderzoek of wanneer je jouw scriptie moet herkansen. Het is vooral ook de reis die je maakt, de ups EN downs die je ervaart tijdens je reis. Het hele proces zorgt voor nieuwe inzichten, voor het verleggen van je eigen grenzen en voor verdieping van jezelf. Ik geloof in dat cadeau aan jezelf!

Hoe doe ik dit

Zie mij als de reisgids van jouw scriptie of onderzoek.

We bepalen samen hoe jouw reis eruit moet komen te zien (plan van aanpak). Denk bijvoorbeeld aan:

  • In welke periode ga je op reis? (periode-planning-deadline)
  • Welke activiteiten en onderdelen mogen zeker niet aan je reis ontbreken (vaste onderdelen zoals theoretisch kader, literatuuronderzoek, deskresearch, fieldresearch, analyse, conclusies, adviezen)
  • Wat heb je nodig om de reis te kunnen maken? (bronnen, middelen, respondenten)

Je reis is al begonnen! Ik wijs je op belangrijke zaken en onderdelen die je niet mag missen in je reis. Samen werken we aan een mooie reis, waar je zeker ook van kunt genieten.

En is je reis afgerond (je scriptie is klaar!), dan kijk je terug op een mooie en waardevolle ervaring.

Wat kun je van mij verwachten

Begeleiding gericht op jouw traject, jouw reis:

  • Persoonlijk
  • Pragmatisch
  • Professioneel

Want iedereen heeft andere behoeftes en wensen. Ik hou rekening met jou situatie (werk, privé), jouw behoefte aan soort begeleiding (zelfstandig, coachend/ motiverend of juist sturend). Met heldere voorbeelden geef ik je inzichten zodat je begrijpt wat je moet doen en vooral ook waarom. Ik reduceer die enorme berg waar je tegenop ziet tot kleine overzichtelijke hobbels, zonder je doel, deadline en de afgesproken planning uit het oog te verliezen. Ook als je last hebt van stress, studieontwijkend gedrag, faalangst, ADHD of andere (mentale) problemen, kan ik je goed bijstaan.

Neem contact op met Selma…

×