Sharona Dagevos

Scriptiebegeleidster Sharona Dagevos

Sharona Dagevos (1989) heeft masters in zowel strafrecht als ook fiscaal recht behaald. Ze haalt veel voldoening uit het helpen van studenten om hun ideeën en argumenten helder te verwoorden om zo tot een goed eindresultaat te komen. Sharona heeft enkele jaren als docent Nederlands- en fiscaal recht gewerkt voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als docent heeft zij studenten les mogen geven in uiteenlopende (rechten)vakken en was Sharona scriptiebegeleider. Verder heeft ze praktijkervaring opgedaan als fiscalist bij de Belastingdienst en Deloitte.

”Ik geef scriptiebegeleiding en scriptiecoaching (o.a. voor faalangstige studenten, studieontwijkend gedrag, scriptiestress etc.) met een duidelijke visie en resultaatgericht. Ik motiveer je op een positieve manier, denk met je mee en adviseer je waar mogelijk. Het is leuk om te zien als een student al langere tijd vastloopt en we hier dan samen een oplossing voor vinden, waardoor een student snel weer verder kan met de afronding van de scriptie”

Sharona geeft scriptiebegeleiding in Den Haag, Amsterdam/ Schiphol en online.

 

Neem contact op met Sharona…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.